9/2/17

Το Κράτος Δικαίου σε νεες περιπέτειες

Bulgaria’s Customs Agency has confiscated 2356 litres of illegal rakiya (the country’s traditional distilled spirit ) from the Bachkovo and Troyan monasteries.
Είκοσι χρόνια φυλακή στους "φοροφυγάδες" καλογέρους. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΣΙΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΝΤΡΟΠΑΛΑ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ

όταν λειτουργεί μια εταιρεία καταγγέλλουμε το ανάλγητο κεφάλαιο που εκμεταλλεύεται την υπεραξία του εργαζόμενου και όταν κλείνει κλαψουρίζουμε για τις θέσεις εργασίας που χάνονται και τους ανθρώπους που θα βρεθούν χωρίς ψωμάκι στον δρόμο ,ευκολακι για τον κρατισμο μας

σύντροφοι θολοκουλτούριοι, θα έπρεπε κάθε φορά που μπαίνει ένα λουκέτο, να πανηγυρίζετε, διότι σταματάει η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο-κεφάλαιο !

Και οι πρώην εργαζόμενοι, με την καθοδήγηση ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και λοιπών "δημοκρατικών" δυνάμεων που εχουν μεινει πισω στις αναρχοκομμουνες των παρισιων και τους λατινοαμερικανικους αναρχικους με τα αυτοδιαχειριζομενα εργοστασια , να φτιάξουν μια συνεταιριστική επιχείρηση στο ίδιο αντικείμενο μια που ξέρουν τη δουλειά και να αξιοποιήσουν το κενό που δημιουργήθηκε στην αγορά. Να μοιράζουν τα κέρδη η τις ζημίες εξ ίσου και να είναι όλοι ευτυχείς και εμεις με τις τσέπες μας παρθένες !

Γιατί αυτό δεν έγινε ποτέ και πουθενά;

Γιατι μεγαλη η αποσταση μεταξυ εκμεταλλευομενου και εκμεταλλευτη μανατζερ,οταν μαθαινουμε στο κουτοπονηρο παρασιτισμο που μετακυλιει με ημερομηνια ληξης για την οικονομια στο κρατος την δομικη ιστορικη ανεπαρκεια μας