9/2/17

Ο «ορθολογισμός» της Cia και οι γενοκτονίες των Τούρκων

Ο πρόεδρος της υποεπιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Ντάνα Ροραμπάχερ συνεχίζει να προωθεί την αμφιλεγόμενη ιδέα της «Υπηρεσίας» για «διχοτόμηση» και βάλε , της ψευτο-Μακεδονίας , και απαντώντας σε μηνύματα και αντιδράσεις σλαβομακεδόνων στο «Twitter» για τις απόψεις του, τους έγραψε: «αν ο μακεδονικός λαός δεν μπορεί να τα βρει αφήστε τους να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Δημοκρατίας της Τσεχίας και τη Σλοβακίας. (Οι δύο χώρες υπήρχαν ως ένα κράτος, την Τσεχοσλοβακία, πριν πάρουν το βελούδινο διαζύγιο το 1993)».

Μόνο που οι Τσέχοι και οι Σλοβάκοι δεν ήσαν Τούρκοι, και κανείς τους δεν είναι Αλβανός.

Ο άνθρωπος της Cia και του ΟΥΤΣΕΚΑ ως αγράμματο αμερικανάκι μιλάει για «μακεδονικό λαό»,ενώ η «μακεδονική ταυτότητα» είναι κλεμμένη από την ελληνική ιστορία.
Η Μακεδονία είναι Ελληνική και το Κοσσοβο είναι Σερβία.
Και το αμερικανάκι θέλει οι Σέρβοι να ανταλλάξουν τη γή τους με περισσότερη γη τους, αυξάνοντας τον χώρο των Σίπταρων «καταπατητών».
Και επειδή οι Βάνς και Οουενς πρότειναν δέκα πολυεθνικά Καντόνια στην Βοσνία και Ερζεγοβίνη, έγινε ο Πόλεμος, για να απομακρυνθούν οι μουσουλμάνοι από τις Σερβικές περιοχές και οι Σέρβοι από το χώρο των μουσουλμάνων.
Έγινε βίαιη ανταλλαγή πληθυσμών.
Το ίδιο έκαναν οι «Αλβανοί» στο Κόσσοβο, επί «Ναζιστοκρατίας» όταν απομάκρυναν βίαια 160.000 Σέρβους.
Την ίδια βίαιη απομάκρυνση πληθυσμού για να έχουν μια ομοιογενή επικράτεια έκανε ο Αττίλας στην Κύπρο.
Το ίδιο σχέδιο εφάρμοσε και η Τουρκική «Δημοκρατία» με τον διωγμό των Ελλήνων από την Ιμβρο και την Τενεδο, και την απομάκρυνση των Ελλήνων από την Κωνσταντινούπολη το 1955 και το 1964. Το ίδιο έκαναν και με τις σφαγές Ελλήνων και Αρμενίων το 1915-1923.

Δεν υπάρχουν σχόλια: