8/2/17

Η σκηνοθετημένη «κακοποίηση» των μουσουλμάνων

Η υπόθεση με τον βιασμό του μουσουλμάνου εμπόρου ναρκωτικών στο Παρίσι μου θύμισε την κατασκευή και διασπορά Ψευδών ειδήσεων από το καθεστώς της Νεοταξικής Χούντας Σόρος , το 2009, με στόχο την ηθική νομιμοποίηση της Ισλαμιστικής Εισβολής και Κατοχής.
Στις 11 Οκτωβρίου 2009 λίγες ημέρες μετά τις εκλογές που έφεραν το Πρώτα ο μουσουλμάνος (πολίτης) ΚλεφτοΠατσοκ στην Εξουσία δημοσιεύτηκε έκθεση της Human Rights Watch, που ζητούσε από την Κομισιόν της Χούνατς των Βρυξελλών , να ασκήσει πίεση στην ελληνική κυβέρνηση για «να σταματήσει η κακομεταχείριση μεταναστών», που εισέρχονται παράνομα στην Ελλάδα.
Σε πλήρη συντονισμό με την παραπάνω έκθεση, το «Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων» και το «Athens Indymedia» ,«κατάγγειλαν θάνατο μετανάστη μετά από ξυλοδαρμό».
Στο σενάριο ήταν μπλεγμένοι και ο Αβάπτιστος και οι εφημερίδες του και το εφεραν και στις προγραμματικές δηλώσεις.
Σύμφωνα με το «Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών», ο πακιστανός Μοχάμεντ Καμράν Αντίφ οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Νίκαιας στις 26 Σεπτεμβρίου, αφού «υπέστη ξυλοδαρμό από αστυνομικούς στο σπίτι του».
Στο τμήμα, σύμφωνα με την οργάνωση, ο Μ.Αντίφ «υπέστη βασανισμούς τύπου Αμπού Γκράιμπ», εξαιτίας των οποίων κατέληξε …14 ημέρες μετά, στις 9 Οκτωβρίου, χωρίς όμως όλες αυτές τις ημέρες να έχει επισκεφθεί κάποιο νοσοκομείο ή να έχει αναφερθεί πουθενά κάποιο περιστατικό ξυλοδαρμού!

Τότε είχα την εκπομπή στον Μπλού Σκάι και από την δική μου εκπομπή αποκαλύφθηκε όλη η σκηνοθεσία. Για αυτό άλλωστε με προέγραψε το φασιστικό «κύκλωμα» των «αλληλέγγυων».

Η υποτιθέμενη δολοφονία του Πακιστανού, (που τον εμφάνιζαν για Αφγανό), στο ΑΤ Νικαίας κατέρρευσε. Σύμφωνα με τον αστυνομικό δελτίο το περιπολικό πήγε στο σπίτι του μακαρίτη επειδή το κάλεσαν οι γείτονες .
Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο Μοχάμεντ Καμράν Αντίφ ξυλοκοπήθηκε από τον αδελφό ενός ανήλικου Πακιστανού τον οποίο είχε βιάσει.
Οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον βιαστή και το θύμα του βιασμού το πήγαν στον ιατροδικαστή που επιβεβαίωσε τον βιασμό.
Μετά, ο αδελφός του βιασμένου δεν κατέθεσε μήνυση και οι αστυνομικοί άφησαν τον βιαστή ελεύθερο.
Στη συνέχεια οι Πακιστανοί φαίνεται ότι τιμώρησαν  τον Αντίφ και τον υποχρέωσαν βιαίως να πιεί μεγάλη ποσότητα αλκοολ μαζί με κοκαίνη.

Τον θάνατο λόγω κατανάλωσης αλκοόλ και κοκαΐνης τον επιβεβαίωσε ο ιατροδικαστής.

Οι εκλογές έγιναν στις 4 Οκτωβρίου. Και ο μετανάστης πέθανε στις 9 Οκτωβρίου, και το θέατρο ξεκίνησε στις 11 Οκτωβρίου.
Και ο Αβάπτιστος στις προγραμματικές δηλώσεις έκανε λόγο «για απαξίωση της ανθρωπιάς, με φαινόμενα όπως τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου ενός Πακιστανού μετανάστη από την αστυνομία», όπως έγραψε τότε η «Ρουφιανοτυπία», ενώ ο υπουργός ΠΡΟ ΠΟ, Χρυσοχοΐδης παραδέχθηκε στην κάμερα του BBC ότι «η αστυνομία έχει χάσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών», και είπε ότι θα βάλει τέλος στις «βιαιοπραγίες αστυνομικών κατά πολιτών», ενώ δήλωσε «ότι έχει διατάξει έρευνα για το περιστατικό του 25χρονου Πακιστανού Μοχάμετ Καμράν Ατίφ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις 9 Οκτωβρίου, ύστερα από τον άγριο βασανισμό του στο αστυνομικό τμήμα της Νίκαιας». «Δεν πρόκειται να ανεχτώ την οποιαδήποτε αστυνομική βία» συμπλήρωσε. «Μένει να δούμε αν οι υποσχέσεις θα γίνουν πράξη», σχολίασε τότε  ο (ανυπόμονος) δημοσιογράφος του BBC, Μάλκομ Μπράμπαντ.

Όλα σκηνοθετημένα. Human Rights Watch, Κομισιόν ,«Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων», «Athens Indymedia», Σόρος, Πασοκ, BBC.

Ετσι και ο 22χρονος μουσουλμάνος στο Παρίσι υποστήριξε ότι ένας αστυνομικός τον σοδόμισε με το γκλομπ του. Ο Φρανσουάς νομιμοποίησε την καταγγελία όπως και ο Αβάπτιστος, επισκέφτηκε το θύμα στο νοσοκομείο και μίλησε με τον ίδιο και την οικογένειά του, και μετα οι Σόρος ξεκίνησαν επεισόδια.

Τάλε Κουάλε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: