12/2/17

Το 'να χέρι νίβει τ' άλλο


Πως οι Οβριόπουλοι AXEL και KOULI κοροϊδεύουν τους χαζούς

Ο Τσιπρά κάλεσε τη Μέρκελ να «μαζέψει» τον Σακάτη, τον άνθρωπο της Μπούντεσμπανκ το φερέφωνο του Γιενς. Αλλά, η Φακλάνα έχει δηλώσει ότι «η Γερμανία είναι μια χώρα η οποία ανέκαθεν καλούσε την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να ακολουθεί μια ανεξάρτητη πολιτική, όπως ακριβώς έκανε η Μπούντεσμπανκ », και εχει τονίσει: «Δεν μπορώ να επηρεάσω τη συμπεριφορά των τραπεζιτών», και «δεν μπορώ και δεν θέλω να αλλάξω την κατάσταση όπως αυτή έχει».

Η Μέρκελ είναι αχυράνθρωπος. «Δεν μπορεί και δεν θέλει» να μαζέψει την Σακάτη. Ειναι εκεί για να εξαπατά τους Γερμανούς ψηφοφόρους και για να της κάνει διαβήματα ο Τσιπρά που εξαπατά τους Γραικούς ψηφοφόρους .

Και ο Kouli Οβριόπουλος, που τον αντιπολιτεύεται, θα πάει να δει τη Δωροθέα επειδή, «στο εσωτερικό και στο εξωτερικό», εκτός από τη φανέλα της Μακάμπι, «φοράει πάντα τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας», ενώ το Τσιπρά ,«αγωνίζεται για τα συμφέροντα των πολλών...», λαθρομεταναστών. Τραγέλαφος.

Και οι γκαλοπατζήδες γνωμάτευσαν ότι ο Kouli Οβριόπουλος, επειδή φοράει πάντα τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας θα ψηφιστεί από το 29,9% των γραικών και ο Αξελ Οβριόπουλος που αγωνίζεται για τους πολλούς 18,3%. Τρίτος και κατά ϊδρωμένος ο Μανιάτης με 8%, η ΚΚΕ λτδ τέταρτη με 6,7%, και η Φωφάρα στο 6,5%.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κυρ-Σπύρο καλημέρα, μιας που ασχολούσασταν με την περίοδο, για δείτε τα κάτωθι:

http://www.sophia-ntrekou.gr/2013/06/blog-post_1355.html

http://churchsynaxarion.blogspot.gr/2009/04/1801-1825-20-1864.html

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ
Ἀλέξανδρος Α’ τῆς Ρωσίας (1801 - 1825)

..συναξάρι του αγίου τσάρου Αλεξάνδρου του Α' ο οποίος αρνήθηκε τη δόξα και τα πλούτη για να ζήσει άγνωστος μεταξύ αγνώστων. Αγίασε και είναι γνωστός σαν άγιος Θεόδωρος Κουζμίτς..