18/9/17

Το πραξικόπημα της Σια γα την ανατροπή του Καραμανλή

Διάφοροι Μπουχέσες αλλά και ρουφιάνοι του ξένου παράγοντα στο πλαίσιο της «Επαγγελματικής διαχείρισης ζημιών» και του «περιορισμού των συνεπειών» μιλάνε για δήθεν συνομωσία για δολοφονία του Καραμανλή.
Πούτς.. μπλε και πράσινα άλογα! 
Η επιχείρηση «Πυθία», αφορούσε στην ανατροπή του Καραμαλή και στην διαδοχή του από τον αβάπτιστο πράκτορα Τζέφρυ.
Στην επιχείρηση αυτή συνεργάστηκε ο πράκτωρ Μιχάλης, στενός συνεργάτης του αβάπτιστου «Γιώργου», του οποίου η μαμά λαμβάνει ακόμα σύνταξη από τη Υπηρεσία.
Στο κόλπο της ανατροπής Καραμανλή ήταν και η Μητέρα του αδελφού της, πολλοί άλλοι πολιτικοί επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι της Κετροδεξιάς,

Η ανατροπή του Καραμανλή είχε να κάνει με τον «πόλεμο των Αγωγών».
Έπεσε ο Καραμανλής και ήρθε ο «οικολογικός» , «Trans Adriatic Pipeline», (TAP), που τον ψήφιζαν μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ιουδαίος από την Τήνο.
Για το λόγο αυτό, την ολοκλήρωση του ευρωατλαντικού σχεδίου ανέλαβαν οι πράκτορες Αξελ και Τζώνυ Γουώκερ, που ανέτρεψαν και το ΒΕΤΟ του Καραμανλή στο Βουκουρέστι.
Το κακό με εμάς όλους, είναι ότι τα παραμύθια για το ανύπαρκτο σχέδιο δολοφονίας, τα έφαγε και ο ίδιος ο Νωθρός, που παραδόθηκε άνευ όρων, με αντάλλαγμα τη ζωή του και τη ζωή της οικογενείας του.
Τέλος πάντων το βούλευμα έστω και με αυτά τα δεδομένα παρά την «Επαγγελματική διαχείριση της ζημιάς» εχει θετικά στοιχεία.
Αρκεί να καταλάβουν όλοι ότι η Κοινοπραξία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι προϊόν της επιχείρησης «Πυθία» και του πραξικοπήματος του Γουίλιαμ Βασιλείου της Cia και του MI6. Και ότι ο Σωτήρας υιός της αδελφής του, και υιός του Παππού του, είναι μέρος του ιδίου πραξικοπήματος και προϊόν της ...Πυθίας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσίπρας χωρίς τον Καμμένο δεν μπορούσε να κυβερνήσει.Το είχε κανονίσει από τους Αγανακτισμένους.Για να ξεγελάσει τους Πατριώτες ο Καμμένος έπαιξε το παιχνίδι του δήθεν Φιλορρώσου

Ανώνυμος είπε...

Το μπουχέσα τον ετοιμάζουν για ΠτΔ όπως υπήρξε και ο συνονόματός του.

Εθνάρχες, βέβαια...αλλά, όχι για το Ελληνικό Έθνος...

Ανώνυμος είπε...

Μπουχέσας όνομα και πράμα...
Δεν φταίει αυτός αλλά τα ζώα που ψηφίζουν σαν να είναι οπαδοί ποδοσφαιρικής ομάδας.