26/9/17

Οι Κορμοράνοι και οι Αριστεροί αγαπούν τον «Trans Adriatic Pipeline»

Οι «οικολόγοι» και η ΑΝΤΙ-ΦΑ, μόνο στις Σκουριές έχουν ξεσηκωθεί, αλλά ρίχνουν και κανένα μεροκάματο, στον «Trans Adriatic Pipeline », για τον οποίο έγινε το πραξικόπημα της Cia και η ανατροπή του Καραμανλή και μας έβαλαν στο μνημόνιο.
Αλλά και οι αριστεροί και οι κεντροαριστεροί και οι δεξιούληδες άνθρωποι είναι  
και έχουν καταναλωτικές ανάγκες. Είναι και ο επιούσιος!

Το μήκος του αγωγού στην Ελλάδα είναι περίπου 550 χιλιόμετρα. Μπαίνει στην Ελλάδα στους Κήπους, στα σύνορα με την Τουρκία, και εξέρχεται του ελληνικού εδάφους στην Καστοριά, στην Ακρόπολη της Βλαχουριάς το Κοστενέτσι, το χωριό του καπετάν Ναούμ Κωνσταντινίδη. Στο χωριό που μετονομάστηκε το 1930 σε Ιεροπηγή, είναι χτισμένο στα 1.060 μέτρα στις πλαγιές του Τρικλάριου έχουν απομείνει 294 κάτοικοι. Από εκεί περνούν οι Αλβανοί... έμποροι.
Τελευταία πιάσανε εκεί τρείς με 60 κιλά χασίσι.(Ακατέργαστο).
Το ελληνικό τμήμα του «Trans Adriatic Pipeline », στα 550 χιλιόμετρα έχει καταπατήσει πάνω από 120.000 στέμματα χωρίς ίχνος διαμαρτυριών.
Αλλωστε η μελέτη «Περιβαλλοντικής και κοινωνικής αξιολόγησης επιπτώσεων- ESIA» ήταν πλήρης και εγκρίθηκε τον Σεπτέμβριο του 2014 από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, ενέργειας και κλιματικής αλλαγής έδωσε επίσημη έγκριση και υπογραφή της περιβαλλοντικής και κοινωνικής αξιολόγησης επιπτώσεων.
Και ως γνωστόν η νομιμόφρων αριστερά, ο Ρουβίκωνας , η Αντι-ΦΑ ,
η Αντικαπιταλιστική Πάλη, και η κ. Πόλα Ρούπα, σέβονται τις αποφάσεις του Κράτους και τις σοβαρές περιβαλλοντολογικές μελέτες της αμερικανικής Πρεσβείας.
Στο ελληνικό τμήμα του αγωγού, υπάρχουν δυο Σταθμοί συμπίεσης κοντά στους Κήπους και στις Σέρρες και 22 υποσταθμοί- βαλβίδες, που προσφέρονται για οικολογικές καταλήψεις.
Τόσα χιλιόμετρα, τόσα χωριά, τόση ρύπανση, αλλά μετά από τρία χρόνια έργων ακόμα περιμένω κανέναν «εθνικιστή» συνοδοιπόρο του ΚΚΕ από τη Χρυσή Αυγή, μπας και διαμαρτυρηθεί για την καταπάτηση των χωραφιών και την όχληση των κορμοράνων από τον Trans Adriatic Pipeline.
Αλλά που ;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί Σπύρο έγινε "πραξικόπημα και ανατροπή";;;;; Οι "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕΕΕ!!!!!" θα μπορούσαν να ψηφίσουν ξανά Καραμανλή, έγιναν κανονικότατες ελεύθερες δημοκρατικές εκλογές και αυτοί που έβριζες στο προηγούμενο άρθρο, http://deltio11.blogspot.gr/2017/09/2015-1926526.html, εκφράστηκαν ελέυθερα.

Από πού προκύπτουν τα πραξικοπήματα;

Σου έχω ξαναεξηγήσει ότι αν λέγοντας "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕΕΕΕ!!!!" εννοείς δημοκρατία με το αποτέλεσμα που θέλεις εσύ τότε και εγώ δημοκρατία θέλω, αλλά αν εγκαταστήσεις δημοκρατία δεν θα παίρνεις σχεδόν ποτέ το βέλτιστο αποτέλεσμα διότι οι ΟΧΛΟΙ λειτουργούν με το στιγμιαίο κάλεσμα της σάρκας και επιλέγουν τον δρόμο με τον οποίο θεωρούν ότι θα ικανοποιηθεί η σάρκα εκείνη την στιγμή καθυπόδειξιν του τάδε και του δείνα δημαγωγού.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δει εσύ ποτέ Χατζάρα οικολογικό κίνημα που να προήλθε από τη Δεξιά; Χεσμένη την έχουν την οικολογία και το περιβάλλον οι δεξιοί...

Ανώνυμος είπε...

Το κίνημα των οι-κωλό-γων πράσινων (αλόγων) με την Πέτρα Κέλι στη Γερμανία είχε πρόγραμμα κόπι πάστε το επισημο πρόγραμμα των ναζί. Κι εκεί κλεφτουριά η "προοδευτική" αριστερά.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...