4/7/18

ΟΧΙ ρε!

Σα σήμερα έγινε το δημοψήφισμα του 2015, και το 61,3% ψήφισε ΟΧΙ στις ανήθικες προτάσεις των τριών τοκογλυφικών «Θεσμών», αλλά, ο Περιούσιος Τσιπρά και οι ΕΚΟΥΜΟΥ το μετέτρεψαν σε ΝΑΙ. 

Τότε, ο Αλέκσυς, υποσχόταν «Δημοκρατία»,στην Χούντα των Τραπεζιτών και των γραφειοκρατών των Βρυξελλών, και
«ζωή με αξιοπρέπεια» δτο Τέταρτο Ράιχ.
Οι «ευρω-φιλελέ», του ΕΛΚ, έτσι και αλλιώς ψήφιζαν ΝΑΙ στην Χούντα των τραπεζιτών.
 Για αυτό, η αποκατάσταση της Δημοκρατίας και της Λαϊκής Κυριαρχίας δεν θα γίνει με την υπερψήφιση της «Συμμορίας των Μητσοτάκηδων, των Αδώνιδων και των Αυγενάκηδων», που είναι «σφετεριστές μιας εξουσίας που δεν τους ανήκει» και είναι «όργανα εξωπολιτικών συμφερόντων και οργανωτές πολιτικής ανωμαλίας, στην οποία έχουν μακρά προσωπική εμπειρία». 
Η αποκατάσταση της Δημοκρατίας και της Λαϊκής Κυριαρχίας προϋποθέτει ένα ευρύ Αντιδικτατορικό Μέτωπο, όλων των τιμίων, δημοκρατικών και κανονικών ανθρώπων. 
Ένα μέτωπο ενάντια στην Εφιαλτική Ροζ Χουντα Τσιπρέσκου-Καημένου, στην Παγκόσμια Χούντα των Μαύρων Τραπεζιτών και στη δικτατορία των Ανώμαλων και των πρεζάκηδων

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα Σπύρο.
Τὸ εὐρύ Ἀντιδικτατορικό Μέτωπο, ὅλων τῶν τιμίων, δημοκρατικῶν καὶ κανονικῶν ἀνθρώπων εἶναι σκοπὸς ἰδεατός. Ἐδῶ στὸν "πατριωτικὸ" χῶρο δὲν μποροῦν νὰ συνεννοηθοῦν 10 ἄνθρωποι καὶ ἔχουν ἀπὸ 10 κόμματα, ἄλλα μὲ δημοκρατικὴ παράμετρο, ἄλλα μὲ ὅ,τι νἆναι! Ὁ καθένας τὸ 0,5%, ἀντὶ νὰ κάνουν μία προσέγγιση ἐπὶ προγραμματικῆς βάσης κοιτώντας τὰ κοινὰ τους καὶ ὅχι τὶς διαφορές τους. Δὲν βγαίνει ἄκρη!

ΠΑΟΚ Σεπόλια

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασες τον ρόλο Παυλόπουλου - Καραμανλή...

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, εσύ τώρα είσαι εν ενεργεία δημοσιογράφος ή συνταξιούχος; Εργάζεσαι κάπου; Πως τα φέρνεις βόλτα;

Ανώνυμος είπε...

Η κυβέρνηση θα αντέξει με διάφορες τσόντες από δεξιά και αριστερά και το όλο θέμα θα ξεχαστεί μέχρι τις εκλογές όπου όλοι θα ασχολούνται με τις συντάξεις. Οι διαδηλώσεις θα ξεφουσκώσουν όπως οι αγανακτησμένοι.

Ανώνυμος είπε...

εεε οχι και ανωμαλοι επειδη το γιαλιζουν το πομολο

Ανώνυμος είπε...

Ψάχνω να βρω την φωτογραφία του πρωθυπουργού, όταν βγήκε υποβασταζόμενος
από την διαπραγμάτευση και δεν υπάρχει πουθενά στο διαδίκτυο ....

κάποιο link ???