21/7/18

Η Τραγωδία ενός Μασονοεθνικιστή

Ο καλός μασόνος όπως και ο κομμουνιστής δεν έχει δική του γνώμη. Επαναλαμβάνει ότι του πει η Στοά. Το «Κόμμα».

 Μου λένε βλακωδώς , ότι «ένας άνθρωπος με θάρρος και εμπιστοσύνη στον εαυτό του και τις δυνάμεις του, θα πήγαινε κατευθείαν στην Ακαδημία» , τα «δήθεν στοιχεία» , που διαθέτω. 

Και το ερώτημα είναι απλό. Υπήρξε ναι η όχι η εφημερίς «Απόλλων». Χρειάζεται να αποφασίσει η Ακαδημία και η Στοά αν «υπήρξε».
 Και ο Πολυζωίδης ήταν ο αρχισυντάκτης της Ναι ή Όχι. 
Η εφημερίδα βγήκε με εντολή του Δούκα του Ουέλλιγκτον για να ανατρέψει τον Καποδίστρια Ναι ή Όχι. Και ο Πολυζωίδης έγραφε την επομένη της δολοφονίας : « Έπεσε το τέρας της τυραννίας, έπεσεν ο τύραννος. Έπεσε θύμα της ακραιφνούς φιλοπατρίας νέων Αρμοδίων και νέων Αριστογειτόνων, νέων Βρούτων και νέων Κασίων». 
Όταν διαβάζει κανείς αυτόν τον ύμνο πρός του Δολοφόνους του Καποδίστρια τι καταλαβαίνει; Από μόνος του. Χωρίς τη γνώμη της Ακαδημίας και της Στοάς. 

Και εντάξει, εμένα δεν με έχει αναγορεύσει κανείς ως Θουκυδιδη της εποχής μας, αλλά η Στοά αναγόρευσε τον Σπύρο Μελά, που ειχε και μαγνητόφωνο στην διάσκεψη των Δικαστών και κατέγραψε τον Πολζωίδη να λέει στον Μάνσον «τι λές ωρέ», όπως απαγγέλει ο κ. Μάστορας, από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τώρα... μιλάμε για ένα κόμμα που έχει το σούργελο τον σατανιστή μουσικό ως βουλευτή του και υπαρχηγό τον άλλο που φωτογραφιζόταν με το φέσι της οθωμανικής ταξιαρχίας των ες ες; γι' αυτό το κόμμα μιλάμε; δηλαδή... βαριέμαι και να τους κάνω κριτική.
σημ. για τον Πολυζωίδη δεν ήξερα ότι είχε εκφραστεί έτσι για τον Καποδίστρια. Ακόμα κι αν δεν ήταν συνειδητός προδότης, ήταν ένας βλάξ παρόμοιος με πολλούς σημερινούς!

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα σε πραδέχομαι. Πουστρόν τον ανέβαζες, πουστρόν τον κατέβαζες...

Ανώνυμος είπε...

Και μη νομίσει κανείς ότι Τερτσέτης και Πολυζωίδης δεν ήθελαν την καταδίκη του φιλο-Ρώσου Κολοκοτρώνη γιατί ήταν καλοί άνθρωποι... Ένεκα που ο Κολοκοτρώνης είχε περάσει ένα φεγγάρι από τη Στοά της Ζακύνθου...

Ανώνυμος είπε...

Αυτος απαγγελει και τα ποιηματα για τον Μπεθ?
εε.,..τον θεο Πανα ηθελα να πω.Δεν πειραζ και οι δυο κερασφοροι ειναι
κι ο ενας ανηκει στη δικη μας αρχαια παραδοση.
Πλακα-πλακα αυτοι οι θλιβεροι τυποι κατορθωσαν να ριξουν το
εθνικο κινημα στα ταρταρα τη στιγμη που γινονται τετοιες προδοσιες...
Αξιος ο μισθος τους....

Ανώνυμος είπε...

@ 21 Ιουλιου 2018 και ωραν 5:17 μου-μου.

Γειά σου Μούσα μου....