12/7/18

Καλοκαίρι καιρός για διάβασμα. προσφορά τα βιβλία του Σπύρου Χατζάρα








Η Τετραφάρμακος του Σπύρου Χατζάρα σε προσφορά 
μόνο με 50 Ευρώ




-«Η Επανάσταση των Φιλογενών», από 25 ευρώ  +
Η Κόκκινη Συμφωνία και οι Περιούσιοι ΑΘΕΑΤΟΙ»,
από 20 ευρώ +
-« Το Εβραϊκό Ζήτημα», από 15 ευρώ  και +  
το «ΕΑΜ -ΕΛΑΣ- ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ» , από 15 ευρώ , 
αντί 75 ευρώ, μόνο με 50  Ευρώ, μαζί με τα έξοδα αποστολής  με τα ΕΛΤΑ.



-«Η Επανάσταση των Φιλογενών» 
Πως ο Πατριώτης Καποδίστριας οργάνωσε την Παλιγγενεσία του 1821 και πως οι μασόνοι και οι Εβραίοι που ήσαν στην υπηρεσία της Αγγλίας και των Ρότσιλντ ξεπούλησαν την Ελλάδα και τους Έλληνες, με τα δάνεια της Αγγλίας


-«ΕΑΜ -ΕΛΑΣ- ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ» 
Πως η SoE και οι χρυσές λίρες δημιούργησαν το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, και γιατί η Αγγλία δολοφόνησε  τον Μεταξά και κατέστρεψε την Ελλάδα.Το ΟΧΙ του Κατσιμήτρου και του Βραχνού.


- «Η Κόκκινη Συμφωνία και οι Περιούσιοι ΑΘΕΑΤΟΙ». Ποιοι και γιατί προκάλεσαν τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και ποιοι είναι η παγκόσμια Διακυβέρνηση που κυβερνάει το κόσμο και σήμερα.



-« Το Εβραϊκό Ζήτημα», το βιβλίο του Γκέμπελς για το Ολοκαύτωμα του Γερμανικού λαού  στα χέρια των όπου γης και πατρίς, μαζί με εκτενή εισαγωγή του Σπύρου Χατζάρα.




2). Το  «ΕΑΜ -ΕΛΑΣ- ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ», η «Η Κόκκινη Συμφωνία και οι Περιούσιοι ΑΘΕΑΤΟΙ», και « Το Εβραϊκό Ζήτημα», και τα τρία μαζί αντί 50 ευρώ μόνο 35 μαζί με τα έξοδα αποστολής με τα ΕΛΤΑ. 

Παραγγελίες στο deltio11@gmail.com και στο 6944-279798.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

104 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Στην Αθήνα, ελήφθησαν οι «αποφάσεις» των οποίων η υλοποίηση ανετέθη στους Στεργιάδη και Χατζηανέστη. Το χρονικό όριο για την «λύση» ήταν τα μέσα Αυγούστου. Η Προδοσία θα γινόταν σε 54 ημέρες. Της Παναγίας. Την Τρίτη 21η Ιουνίου 1922 ο κύκλος των Προδοτών περιελάμβανε τον Γλύξμπουργκ, τους Πέντε που εκτελέστηκαν, τον 6ο Χατζηανέστη , τον Στεργιάδη τον Τριανταφυλλάκο, και τον Τρικούπη ο οποίος δεν είχε ακόμα ανακοινωθεί. Το μυστικό το γνώριζαν και ο Ρούφος και ο Μέγας Δάσκαλος της Στοάς των Αθηνών και ο Άγγλος Πρέσβης. Χατζηανέστης και Στεργιάδης θα έφευγαν για την Σμύρνη την Πέμπτη. Από τους Τούρκους το μυστικό το ήξερε ο Κεμάλ. Στο Λονδίνο το ήξεραν, ο Λόϋδ Τζώρτζ και ο Μπάλφουρ και η Μεγάλη Στοά. Όλοι οι άλλοι γνώριζαν ότι "η λύση" του Ανατολικού θα ήταν στρατιωτική. Ο Κεμάλ έχτιζε τον μύθο του.

Το Λονδίνο κατηγορούσε τους Γάλλους και τους Ιταλούς ότι εγκατέλειψαν τους Χριστιανούς, ενω και το Παρίσι και η Ρώμη ειχαν λάβει εγγυήσεις α...