17/7/18

Η Πατρίς φωνάζει, και ο Πατριώτης παραιτεί μετά προθυμίας αναπαύσεις, γονείς, συγγενείς, τέκνα, γυναίκα, φίλους, κέρδη, διά νά αντιπαραταχθή υπό τας εθνικός σημαίας κατά τού εχθρού.

«Η Πατρίς θέλει, και ο Πατριώτης αφίνει υπέρ αυτής τον ένα Αρκτικόν, και μεταβαίνει εις τον άλλον Ανταρκτικόν Πόλον. 
Η Πατρίς φωνάζει, και ο Πατριώτης παραιτεί μετά προθυμίας αναπαύσεις, γονείς, συγγενείς, τέκνα, γυναίκα, φίλους, κέρδη,  διά νά αντιπαραταχθή υπό τας εθνικός σημαίας κατά τού εχθρού. 
Η Πατρίς προσκαλεί, και ο Πατριώτης γέρων είναι ή νέος, συναριθμείται εις τας στρατιωτικός φάλαγγας του Έθνους. 
Η Πατρίς τυραννείται, και ο Πατριώτης ημέρας και νυκτός μηχανεύεται διάφορα μέσα προς κατάργησιν τών έξολοθρευτικών δυνάμεων τών τυράννων  της. 
Ενί  λόγω,   δέν είναι έπιχείρησις, τήν οποίαν ευχαρίστως  δεν αναλαμβάνει υπέρ τής Πατρίδος του, καί, τό παραδοξότερον, εις την οποίαν δέν τελεσφορεί, ωσάν ό πρός την Πατρίδα έρως, καθώς πολλαπλασιάζει την γενναιότητα του άνθρωπου, ούτω και τας δυνάμεις του, και υψόνων αυτόν υπεράνω της ανθρωπότητος, να τον συναριθμή εις τον χορόν των Θεών, εις των οποίων την παντοδυναμίαν κανένα τι δεν είναι αδύνατον».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κατάρα στους κωλο-εβραιους και σε όσους συνεργαζονται μαζί τους.

Ανώνυμος είπε...

Εδω διαλύεται το σύμπαν και τα ειδησεογραφικά σαιτ ασχολούνται από το πρωί με τον αξύριστο Κουλη. Του είπαν φαίνεται η ίματζ μεικερς ότι με το νεο λαϊκό προσιτό λουκ το πόπολο θα καταπιεί ποιο εύκολα το σανό και θα πάει να το ψηφίσει

http://www.iefimerida.gr/news/431457/o-kyriakos-mitsotakis-afise-moysi-me-neo-loyk-sta-grafeia-toy-kommatos-eikones