24/9/18

Η λαθρο-δημοσκόπηση του Πρώτου Ψέματος και η καταβύθιση του ΣΥΡΙΖΑ στα Τάρταρα

Μετά το σόου της Θεσσαλονίκης, οι Γκαλοπατζήδες, ρώτησαν το δείγμα τους για τις εντυπώσεως τους, μετά τα μαθήματα του συντρόφου Χριστόφορου, της Κατερίνας και του Σωτήρη. Όμως στάθμισαν το δείγμα τους, με βάση τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών του 2015. Επομένως, το δείγμα των 1.102 νοικοκυριών, που απάντησαν τηλεφωνικά, είναι νόθο και πλαστό και ευνοείται καταφανώς ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Παρόλα αυτά, η δημοσκόπηση, κατέγραψε ότι η συντριπτική πλειοψηφία, θεωρεί τον Τσιπρέσκου και τον ΣΥΡΙΖΑ υπευθύνους για την ανθρωποθυσία στο ΜΑΤΙ και θεωρεί ότι η παρούσα Βουλή, δεν έχει αρμοδιότητα ούτε και εξουσία να επικυρώσει την προδοτική συμφωνία των Ψαράδων.

 Στο ερώτημα, «εσείς πιστεύετε πως η Ελληνική Βουλή θα πρέπει να επικυρώσει ή όχι την συμφωνία με την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας που περιλαμβάνει την αποδοχή της σύνθετης ονομασίας ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, της Μακεδονικής γλώσσας και ιθαγένειας;», κατάφεραν να βγάλουν ένα σταθμισμένο 25% υπέρ. Στην Πραγματικότητα είναι λιγότεροι από 15%. 

Στο ερώτημα, «έχει περάσει περίπου ενάμισης μήνας από την τραγωδία στο Μάτι που οδήγησε στην απώλεια περίπου 100 ανθρωπίνων ζωών. Πιστεύετε ότι η Κυβέρνηση είχε και έχει τις βασικές ευθύνες για την καταστροφή και την απώλεια ζωών», το 59% του λάθος δείγματος πιστεύει ότι ευθύνεται ο Τσιπρέσκου, παρά το τηλεμπουρου- μπουρου, και το «μασάζ» της κοινής γνώμης. 
Στην πραγματικότητα ένα σωστά σταθμισμένο δείγμα θα έδινε πάνω από 65%. 

Στο ερώτημα της εκλογικής επιρροής, μετά το Σόου στο Βελλίδειο και την Συνέντεξη Ποταμός ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 13,5%. (με νόθο δείγμα).
 Στην πραγματικότητα βρίσκεται γύρω στο 12% και πιο κάτω

Παρά το ότι αγωνίζεται μόνος του. ο Κούλι βρίσκεται στο 25-26% ελείψει άλλου. 

Το ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΑ προσπαθεί να κάνει ντέρμπι το τρίτο Κόμμα και μοιράζει φανταστικά ποσοστά στο Κίνημα Αλλαγής, και το ΚΚΕ, για να ανταγωνιστούν την Χρυσή Αυγή. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι ο πολύς κόσμος έχει καταλάβει τι παιζει με την προδοτική συμφωνία των Ψαράδων και υποψιάζεται ότι κάποια σχέση υπάρχει ανάμεσα σε αυτή και το ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απόλυτα σωστός, αλλά στο τέλος θα ψηφίσουν Κούλη ή ό,τι άλλο τους πουν. H ΧΑ δεν τραβαει για τους γνωστούς λόγους, οι δε λοιποί πατριώτες ή δήθεν πατριώτες είναι μοιρασμένοι στις φατρίες τους προς ικανοποίηση της πολυδιασπασης...

ΠΑΟΚ Σεπόλια

Ανώνυμος είπε...

Ο ένας από τους δύο του πρώτου ψέμματος δεν ήταν που έστελνε 30 βιβλία στο ξετσίπωτο μέσω του γαύρου.
Μετά δεν έβγαλε ο doc πράκτωρ ότι η Πολωνέζα παιδονόμος που έχει την επιμέλεια του γουρλομάτη έστελνε λεφτά παναμέζικα στο πρώτο ψέμα.
Και κάθεσαι και ασχολήσαι με αυτό το πρακτορομάγαζο.

Ανώνυμος είπε...

Για να δούμε, θα πέσεις μέσα στις προβλέψεις σου.!!εγώ πάντως πιστεύω ναι. Ίσως και πιο κάτω το ψυριζα από 10.πόσους να έχει διορίσει!!

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι ειναι οι ΓΝΩΣΤΟΙ λογοι που ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ η ΧΑ, ρε μΠΑΟΚι;
Γιατι εγω δεν βλεπω κανεναν.
Τουναντιον το οτι την φιμωνουν στον δημοσιο λογο πρεπει να σε κανουν να την ψηφιζεις μονοκουκι και με μανια.

Ετσι για το γαμωτο με τους πουσταραδες τους .......δημοκρατες

Ανώνυμος είπε...

Ρε αντι ΠΑΟΚΙ δεν ξερω πού κινείσαι, αλλά στον κυκλο μου, ενώ προ πενταετίας υπήρχε έντονη διάθεση για την ΧΑ, τώρα υπάρχει σιωπή. Αν αυτή η σιωπή εκδηλωθεί προς ΧΑ στις καλπες θα φανει.
Φίμωση και τότε υπηρχε και τωρα υπάρχει.
Αναφορικά με το τί θα ψηφίσω αυτό προφανώς δεν σε αφορά. Απλά αφού το ανεφερες να σού πώ οτι ΧΑ ψήφιζω από τοτε που ηταν στις 20.000 ψήφους προτού ο κοσμάκης λόγω των μνημονίων και της φτώχειας του ξυπνήσει, όσοι ξυπνήσαν δηλαδή. Πού ξυπνησε όχι λόγω των εθνικών θεμάτων ή της λαθροεισβολής, αλλά λογω των δανείων που τού εδιναν σαν καραμελα και που ησαν απαιτητά.
Και δεν ψηφίζω μονοκούκκι κανέναν, ψηφίζω με ιδεολογικό και ρεαλιστικό γνώμονα.
Και δεν τραβάνε περαν από εκεί που τους επιτρέπουν. Αν υπερβούν τα δεδομένα θα τους κανουν νταντά.
Είναι δυνατον με τετοια εθνική καταστροφή να μην ειναι στο 30%; Μόνο οι άλλοι φταίνε; Δεν εχουν ευθύνες και οι ίδιοι λόγω προσώπων κτλ;

ΠΑΟΚ Σεπόλια

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...