30/9/18

Το μπουκοτάζ στα Σκόπια

Ο σύντροφος Γκιόργκε Μακεντόνσκι ενώ σκοτώνει τον "δράκο" Ζάεφ. Το σύνθημα λέει "Μακεντόνστσι μποϊκοτάρετε"

Σύμφωνα με την Κρατική Εφορευτική Επιτροπή στα Σκόπια, με στοιχεία από το 71.53% των 3,480 εκλογικών τμημάτων, μέχρι της 9 το πρωί στα είχε ψηφίσει το 2,45% των 1,806,366 ψηφοφόρων. Στη Στρούγκα είχαν ψηφίσει 1401 από τους 60,169 εγγεγραμμένους. Στο Βέβτσανι 80 από τους 2,038 . 
Στο Στιπ, τώρα, έχουν φθάσει το 3,4%. Στη Ντέμπαρ μέχρι πριν δέκα λεπτά είχαν ψηφίσει 196, και στη Ζούπα 148 .

Οι ρουφ(ιανοι) του cnn.gr, ανησυχούν, για το τι συνεπάγεται το ενδεχόμενο «όχι» στο δημοψήφισμα, "που έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα" κι, ως εκ τούτου, το αποτέλεσμά του δεν είναι δεσμευτικό. 
«Σε περίπτωση επικράτησης τού «όχι», η κυβέρνηση Ζάεφ που διατηρεί την πλειοψηφία στη βουλή, έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο επικύρωσης της Συμφωνίας μέσω κοινοβουλίου», καθησυχάζουν τους ηλιθίους που τους παρακολουθούν και τονίζουν ότι «η συμμετοχή, είναι το μεγάλο «στοίχημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...