25/9/18

Εδώ ήρθαμε πάμε να φύγουμε. Τα μνημόνια έρχονται και παρέρχονται αλλά αυτή η κολώνια κρατάει χρόνια.

Με συνταγή «αλ -παράγκα» η «νίκη» Θρύλου στη Νέα Σμύρνη.
 Ο επόπτης , δεν έβλεπε φανέλες, και ως «τυφλός», δικαίωσε την θεότυφλη Ελληνική διαιτησία , που «διευκολύνει» , τον «ψευτοπρωταθλητή»,  όοολων των εποχών….

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οπως είπε το αφεντικό του Τσιπρέσκου ο Σόρος η Ελλάδα και οι Ουκρανία είναι οι χώρες της Ευρώπης που οι ολιγάρχες είναι πάνω από την δικαιοσύνη.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ;;...

https://scontent.fath2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/42558935_140758890210071_7793056105180954624_n.jpg?_nc_cat=103&oh=787c2daffb85a80bb290adca00d8c8a6&oe=5C26E5FB

Ανώνυμος είπε...

Για ΠΟΛΕΜΟ πρόκειται ...
...
Και ξεκίνησε το πρωκτάθλημα. Δεν θα πω τι έχουμε δει γιατί έχουν ειπωθεί όλα.

Αυτό όμως που κατά την γνώμη μου είναι ΚΑΘΑΡΟ και ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ είναι το ΓΕΓΟΝΟΣ πως υπάρχει μια ΚΛΕΙΣΤΗ ΟΜΑΔΑ που ελέγχει διαιτητές, παράγοντες, δημοσιοκάφρους, Μαζικά Μέσα Αποβλακώσεως, θεσμικά όργανα, ποδοσφαιριστές και υπόκοσμο και ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ την πώληση της "τεχνογνωσίας της" σ' όποιον "ενδιαφέρεται", έναντι βεβαίως "αδράς αμοιβής". Δεν είναι τυχαίο ότι βλέπουμε την ΙΔΙΑ αγωνιστική διαιτητική παρουσία και ... δικαιοσύνη σε ΕΟ και κίτρινους κλεφτοκοτάδες. Και αυτό που πληρώνει ο ΠΑΟΚ και ο κ. ΣΑΒΒΙΔΗΣ είναι πως ενώ έχουν "προσκληθεί" ν' αγοράσουν το ....προϊόν , ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΤΤΟΥΝ και υφίστανται τις συνέπειες. Μία εκ των προφανών είναι το εξόφθαλμο ΣΤΗΣΙΜΟ της "κληρώσεως" πρωκταθλήματος και κυπέλλου ακόμη και οι ώρες ενάρξεως των αγώνων (αλήθεια, η ΠΑΕ είναι ευχαριστημένη για την ισονομία των ωρών των αγώνων ή δεν έχει σημασία;)

Και γι' αυτό πάει από σήμερα σε αύριο το VAR. Γιατί θα χαθεί ΜΕΓΑΛΟ και ΚΡΙΣΙΜΟ μέρος της πραμάτειας

Στα πλαίσια αυτά φτάνουμε στο ΠΑΟΚ-Τσέλσι που με το 0-1 δεν άφησε μεγάλο περιθώριο "να τσαλακωθεί η ψυχολογία" του ΠΑΟΚ εν όψει του αγώνα με τους κλεφτοκοτάδες.
...

paokmania.gr (Γράφτηκε από τον arkadopontios)

PANTELIS είπε...

χατζαρα ακομα με τον ολυμπιακο ασχολεισε η εγινες υπευθηνος τυπου στους δικεφαλους ιβαν και τιγρη.ασχολησου με την εβραιο ομαδα σου

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ Ο ΜΩΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ..

Ανώνυμος είπε...

PANTELIS, οπαδέ της Ε.Ο. κοκαλιάρη, μη μπερδεύεις τις γραβάτες με τα σώβρακα...

ΠΑΟΚ παντού

Ανώνυμος είπε...

Πόθεν έσχες Μαρινάκη;