24/9/18

Πουστιά και Αριστερά το ίδιο συνδικάτο

Άνοιξε το καταπέτασμα .Όλος ο μηχανισμός της Πουστριλέ παραπληροφόρησης είναι στο πόδι, με «καίρια ερωτήματα», και «φέρνει στο προσκήνιο το πολυσυζητημένο θέμα της αυτοδικίας» και ο «προβεβλημένος ακτιβιστής» της πουστιάς γίνεται «θύμα» από δράστης της ληστείας στην Ομόνοια. Πλήρης διαστροφή. Ο ήλιος ανατέλλει δυτικά. O Πούς τις, ο πρεζάκιας και 
ο κομμουνιστής είναι άτιμοι και ψεύτες. Οπότε θα μας πουν στο τέλος, ότι ο οροθετικός πήγε στο κοσμηματοπωλείο να διαλέξει βέρα για τον «σύντροφό» του.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τί άλλο περίμενες από την ροζ προδοτική συμμορία του Πουστραλέξη.

Ανώνυμος είπε...

Αντε τωρα ναχει παει στο παρελθον ο κοσμηματοπωλης σε καμμια συγκεντρωση/πορεια της ΧΑ και να βρουν την φατσα του σε καμια φωτογραφια τα πουστοκαρακωλια.
Επι τοπου δις εις θανατον.
Λεω γω τωρα.

Ασε που θα ψαχνουν εναγωνιως και θα ρωτανε φιλους και γνωστους στη γειτονια του αν ηταν ΧΑγιτης.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι, το ΚΚΕ όμως δεν είναι πούστικο... Δεν ψήφισε γάμους ομοφυλοφίλων κλπ.

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.ΜΙΑ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ ΔΥΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΦΕΞΕΙ...Ο ΠΟΥΣΤΡΑΛΕΞΗΣ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΟΛΗ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΑΣ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΤΑΣ ΚΑΜΕΡΑΣ....ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΣΟ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ 100 ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛΑΣΕΙ...Σαλουτε και προσοχνη στους φαραονι εβραιους.

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

ΚΕ ΣΠΥΡΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΖΑΚΑΡΥ Ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕ ΕΜ ΒΕ ΤΗΝ ΠΙΣΟΚΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ;;;....ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΙ ,ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ...Σαλουτε αφεντικο.