22/9/18

Ο Ζάεφ προσπαθεί να διασώσει το ΑΣΝΟΜ και να εντάξει στο ΝΑΤΟ τις «Μακεδονικές» μειονότητες στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία

Ο Ζάεφ, σε προεκλογική του συνέντευξη για την «Μακεδονική Διασπορά» στις ΗΠΑ και τον Καναδά, (βλέπε εδώ http://makpress.blogspot.com/2018/09/blog-post_594.html) είπε ότι , «η Μακεδονία εκπληρώνει τώρα τις φιλοδοξίες των πατέρων και των παππούδων μας» και τόνισε: «Το βόρειο τμήμα της Ελλάδας είναι Ελλάδα, το δυτικό τμήμα της Βουλγαρίας είναι Βουλγαρία. Δεν υπάρχει άλλη Μακεδονία πέρα από τη δική μας. Δεν υπάρχει άλλη στον κόσμο». 

Αυτό σημαίνει ακριβώς  ότι έλεγε το ΑΣΝΟΜ το 1944, και ότι προσέφερε το ΚΚΕ  με την 5η Ολομέλεια.

Μια Μακεδονία Εθνικό Κέντρο των Μακεδόνων. που φροντίζει για το «μακεδονικό λαό» στην Μακεδονία του Αιγαίου και στην Μακεδονία του Πιρίν που κάποτε θα ενωθεί με τα ελεύθερα αδέλφια του, (μεσα στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ).
 Κατά την Κομουνιστική Ιστορία, ο Μακεδονικός "λαός",  είναι ένας και ενιαίος και η Μακεδονική «ταυτότητα» , ανήκει στους Κομμουνιστές και τους Εβραίους της Θεσσαλονίκης.
 Οι Έλληνες είναι Ελληνες, οι Βούλγαροι εινια Βούλγαροι και οι Μακεδόνες είναι Μακεδόνες. Αυτό  είπε ο Ζάεφ, που δεν διεκδικεί πλέον να απελευθερώσει την (κατεχόμενη) Μακεδονία του Αιγαίου και την Μακεδονία του Πιρίν αλλά μέσα στο ΝΑΤΟ,  θα «εκπληρώνει τώρα τις φιλοδοξίες των πατέρων και των παππούδων του», για την Μακεδονική «ταυτότητα», των μακεδόνων, στις «κατεχόμενες» περιοχές.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Άλλο ένα κεφάλαιο αυτό στο κατηγορητήριο του Δικαστηρίου των δοσιλόγων που θα γίνει μόλις πέσουν τα ξένα αφεντικά που τους προστατεύουν τώρα.

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...