28/1/19

Ο Χασισέμπορος Αλιέκσι , ο σύντροφος Ράμα και το Κράτος Δικαίου

Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι ο Μεγάλος Αδελφός, ο «Ρυθμιστής» του Παγκοσμίου Εμπορίου Ναρκωτών, είναι το Κράτος Δικαίου και το Λάγκλεί. 

Η παραγωγής Κόκας και Ηρωίνης βρίσκονται υπό την «προστασία» των μυστικών υπηρεσιών που αγρυπνούν για την προστασία της αγοράς από τον «ανταγωνισμό». 
Ως συνεργάτες του Λάγκλευ , στην διακίνηση, αποδείχτηκαν ιδιαίτερα «αξιόπιστοι» οι Αλβανοί και το Κράτος Δικαίου του αντάμειψε με τον «ανθρωπιστικό» βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβίας και την δημιουργία της Μαύρης Τρύπας του Κοσσόβου. 

Η Αλβανική Μαφία κινείται σε έναν ενιαίο χώρο που περιλαμβάνει την Αλβανία, το Κόσσοβο, τα Σκόπια και το Μαυροβούνιο, του Μαφιόζου Τζουκάνοβιτς. Όπως έγραψε χθες ο «Independent» που χαρακτήρισε την Αλβανία ως «Κολομβία της Ευρώπης», «οι αλβανικές συμμορίες είναι οι πιο ισχυρές στον κόσμο» και «εξαγοράζουν τις αρχές από το Ρότερνταμ ως τη Σμύρνη ». 

Οι Αλβανοί είναι οι διακινητές των μονοπωλιακών προϊόντων της Cia, στην Ευρώπη. Της Κόκας και της Ηρωίνης. 
Δώρο, προς τους Αλβανούς είναι το  φθηνό Χασίσι, του οποίου η Καλλιέργεια, γίνεται στην Αλβανία και το Κόσσοβο.

 Το βασικό εθνικό προϊόν του Κοσσόβου και της Αλβανίας είναι το χασίσι. Σύμφωνα με τα στοιχεία των διεθνών υπηρεσιών καταπολέμηση των ναρκωτικών με βάση τις καλλιεργούμενες εκτάσεις υπολογίζεται ότι το εισόδημα των αλβανών γεωργών , των εργατών γης και των καπνεμπόρων από «μαριχουάνα» αποφέρει περίπου 4 δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτό όμως δεν περιλαμβάνει το Κόσσοβο και τα έσοδα από τη διακίνηση της Κόκας και της Ηρωίνης. 

Η Ιταλική αστυνομία ανακοίνωσε ότι πέρσι έπιασε 70 τόνους αλβανικής «μαριχουάνας» και υπολογίζουν ότι πέρασαν «μέσα» 600- 700 τόνοι. Για την Ιταλία υπάρχει το φυσικό εμπόδιο της απόστασης. Για την Ελλάδα όχι. 

Η Ελληνική αστυνομία πιάνει στη χάση και στην φέξη κανέναν «ξέμπαρκο» αλβανό «ελεύθερο επαγγελματία». Το αλβανικό χασίσι , η Κόκα και ηρωίνη, κυκλοφορούν ελευθέρα στην Ελλάδα. Το γιατί το εξήγησε ο «Independent». 
«Οι αλβανικές συμμορίες είναι οι πιο ισχυρές στον κόσμο» και «εξαγοράζουν τις Αρχές από το Ρότερνταμ ως τη Σμύρνη». 

Το μαύρο χρήμα Αλβανών χρηματοδοτεί την πολιτική, τα δικηγορικά γραφεία και  τις τράπεζες που ξεπλένουν το χρήμα. 

Ο Αλιέκσι, οι βουλευτές του και οι ψηφοφόροι της προδοτικής Συμφωνίας της Μικρής Πρέσπας χρηματοδοτούνται από τα μαυτρα Ταμεία της Αλβανικής Μαφίας που είναι συνεργάτης της Cia. 

Το Αλβανικό Δημοκρατικό Κόμμα χθες κατήγγειλε ότι εννέα πρώην στελέχη της Κομμουνιστικής Σιγκιουρίμι επέστρεψαν σε θέσεις κλειδιά στις μυστικές υπηρεσίες της Αλβανίας (SHISH), και «συνεργάζονται με το έγκλημα στη διακίνηση των ναρκωτικών».

 Cia, SHISH. MIT, EYΠ, Αλιέκσι , σύντροφος Ράμα, Κράτος Δικαίου. Μεγα το τηςε Μαφίας Κράτος. 

ΥΓ. Και εσύ λαέ μαλακισμένε μην ξεχνας τον Ωροπό.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας μην ξεχναμε οτι ΟΛΑ ξεκινησαν απ' την 11η Σεπ 2001.
Με την λεξη "ΟΛΑ", εννοω τα γεγονοτα που ζουμε σημερα, αρχης γενομενης του 2001.
Αν ψαξουμε και βρουμε ΠΟΙΟΙ τρομοκρατησαν τους Αμερικανους στην ΝΥ και Ουασιγκτων και γιατι; ευκολα θα καταληξουμε στο ΠΟΙΟΙ φυλανε τις καλλιεργειες τις παπαρουνας στο Αφγανισταν, ενω πριν με τους Ταλιμπαν στην εξουσια, αυτες οι καλλιεργειες ειχαν κατασταρφει.



Ελιζαμπεθ Σ.

Ανώνυμος είπε...

Και εσύ λαέ μαλακισμένε μην ξεχνας τον Ωροπό πωπωπωπω τι χασισι ειν'αυτο

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...