24/1/19

Ο αγών του Κράτους Δικαίου για την Κυναιδοβουλευτική Δημοκρατία

 Τα μεγαλύτερα αποθέματα πετρελαίου βρίσκονται στην θάλασσα της Κίνας στα νησιά Ντιαογού αλλά δεν είναι εκμεταλλεύσιμα λόγω της αμφισβήτησης της κυριαρχίας τους από τις ΗΠΑ. Τα μεγαλύτερα μη αμφισβητούμενα αποθέματα βρίσκονται στην Κυριαρχία της Βενεζουέλας 300,878,000 βαρέλια.
 Για αυτό το Κράτος Δικαίου διεξάγει ασύμμετρο πόλεμο.

Αναλαμβάνοντας την αμερικανική προεδρία ο Ντόναλντ Τραμπ διακήρυξε ότι η πολιτική της «αλλαγής καθεστώτων» από τα βαθύ Κράτος είχε τελειώσει αλλά το βαθύ κράτος παραμένει και Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας είναι ο Τζον Μπόλτον. 

Η απόφαση της κυβέρνησης Τραμπ να αναγνωρίσει ως προσωρινό πρόεδρο της Βενεζουέλας τον Χουάν Γουαιδό είναι βήμα χωρίς επιστροφή.

 Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τηλεφώνησε σήμερα στον Νικολά Μαδούρο, , για να του εκφράσει την υποστήριξή του. «Αδελφέ Μαδούρο, κράτα ψηλά το κεφάλι, η Τουρκία στέκεται στο πλευρό σου», είπε ο Ερντογάν στον Μαδούρο. Ο Μαδούρο έχει διακόψει τις διπλωματικές σχέσεις με τις ΗΠΑ.

 Ο Νικολάς Μαδούρο είναι ο νόμιμος πρόεδρος της Βενεζουέλας και οι έξωθεν προσπάθειες για τον σφετερισμό της εξουσίας στη χώρα αυτή της Λατινικής Αμερικής παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο, ανακοίνωσε σήμερα το Κρεμλίνο. 

Η Υπάτη Φεντερίκα Μογκερίνι,εξ ονόματος των 28, δήλωσε: «Η ΕΕ απευθύνει έκκληση να αρχίσει αμέσως μια πολιτική διαδικασία που θα οδηγήσει σε ελεύθερες και αξιόπιστες εκλογές, όπως προβλέπει η συνταγματική τάξη», και πρόσθεσε πως «τα δικαιώματα, η ελευθερία και η ασφάλεια όλων των μελών της Εθνοσυνέλευσης, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου της, Χουάν Γκουαϊδό, πρέπει να τύχουν απόλυτου σεβασμού».

 Ο διορισμένος από το κράτος Δικαίου Αντόνιο Γκουτέρες ζήτησε «όλες τις πλευρές να περιορίσουν την ένταση και να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να αποτραπεί η βία και να αποφευχθεί ενδεχόμενη κλιμάκωση» , και μία, «διαφανή και ανεξάρτητη έρευνα». «Ο γενικός γραμματέας ανησυχεί για τις πληροφορίες για θύματα στο πλαίσιο των διαμαρτυριών και των αναταραχών στη Βενεζουέλα και ζητάει μια διαφανή και ανεξάρτητη έρευνα γύρω από τα εν λόγω περιστατικά», σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΟΗΕ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

επίκαιρος και αναγακίος όσο ποτέ ένα χρυσαυγήτικος παρτιζανισμός, όλοι ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Ανώνυμος είπε...


1. ΣΠΑΣΕ ΑΥΓΟ !

ΦΑΤΟΥΣ ΦΙΔΙ !



ΣΠΑΣΕ ΑΥΓΟ ΦΑΕ ΤΟ ΦΙΔΙ!



ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΧΩΣ ΕΛΛΑΔΑ ή ΕΛΛΑΣ ΔΙΧΩΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ


ΗΑΤΕ SPEECH ALA MARXISTA

Το αυγό του ελληνικού φιδιού έχει σπάσει και απειλεί την Εαμοβουλγαρική συνοδοιπορο αστικη ΔημοΠρασία μας και το Δημοπρατικο μας τσιρκο.

Το ελάχιστο που αναμένω από τον Κούλαρο (με την κουλάρα του) Μητσοτάκη + όλα τα καθεστωτικά κωματα είναι αυτή τη φορά να καταδικάσουν χωρίς μισόλογα τους έλληνες σε 48ΩΡΟ αδιακοπη παρακολουθηση της ΕΡΤ.

Να ξέρουν όλοι οι 'Ελληνες: Η απόπειρα εκφοβισμού ΚΟΥΛΑΡΟΥ ΑΛΙΕΚΣΙ ΚΑΙ ΣΙΑ δε θα περάσει οπως οι μουχαμετηδες περνούν στο Μαρξισταν με δημοκρατική αγαπη διχως συνορα. Η Δημοπρασία,το καθεστώς μας στον ερυθρό τόπο μας είναι δυνατή και θα νικήσει τους ιθαγενείς.


ΚΙΜ ΟΥΓΚ ΑΛΙΕΚΣΙ ,ΕΡΥΘΡΟΣ ΧΜΕΡ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣ


ΣΟΦΙΑ-BULGARIA ΑΝΟΙΞΗ 1974* , AΘΗΝΑΜΠΑΝΤ- MARXISTAN 2019




*45 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΙΑΣ ΜΑΡΞΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝΟ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ







2. ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΟΚΟΙ 10.0000 EURO* / ΜΗΝΑ /ΤΕΜΑΧΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ


(*AKATEBATA-TA ΧΙΛΟΣΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΠΕΜΠΤΑ απο το 1975 ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΗΦΑΝΕΣ ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΕΣ ΔΙΚΑΣΤΑΡΕΣ ΜΑΣ ,ΤΩΡΑ !

ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΧΕΣΤΡΕΣ made in turkiye ΓΙΑ ΛΑΘΡΑΙΟ ΞΕΣΚΑΤΩΜΑ ΣΤΙΣ ΑΚΑΠΝΕΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΕΣ ΛΑΤΕΡΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΑΡΕΣ ΜΑΣ)


Στην αρχή ήταν η ακρυλική στοκοποίηση Κιναιδοβουλευτών με απειλητικά γλειψίματα. Μετά με GAY πορνό αφίσες. Ακολούθησαν τα εθνικα αντιστασιακα αντικαθεστωτικά μελανοχιτωνια μπολσεβικια τάγματα εφόδου στο συνοδοιπορο κιναιδοβούλιο.

Για να καταλήξουμε στους εμπρησμούς αθώων φρεσκοβαμμένων κόκκινων τοιχων και playroom απο τις βίλες των βουλευτών με παραχαραξη των δικαιωματων χρησης του ονοματος και της ιδιοκτησιας αριστερών μολώτωφ. Όσοι κάνουν πως δε βλέπουν, δεν ακούνε, δεν καταλαβαίνουν φέρουν τεράστια ευθύνη απεναντι στο καθεστώς μας και στα πενυματικα ιστορικά μας δικαιώματα.


ΑΛΙΕΚΣΙ ΤΣIΠΑΣ -ΧΟΤΖΑΣ




3.ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΛΑΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΕΣ ΜΟΥ $$$


H φωνή + πορδή των κρατικοδίαιτων του ερυθρόμαυρου πολιτισμού της εύφορης κοιλάδας, των επιδοτουμενων καθετωτικών αναρχικών τεχνών και των γραμμάτων με μπειμπιλινο ακράτειας υπέρ της Συμφωνίας των Εαμοβουλγαριστών-Πρεσπών είναι το καλύτερο μήνυμα της Μαρξιστανελλάδας που οραματιζόμαστε.


Μιας ΜARXISTAN-EAMOVOULGARISTAN (αμεταφραστο για ολες τις δημοκρατικες καθεστωτικες καταχρησεις)
που συμβολίζει την συνεχή πρόοδο της παρακμής,τον επιδοτουμενο ερυθρο παρασιτισμό, την αλληλεγγύη μεταξύ των σατανιστών-τεκτονιστών-συνοδοιποριστών-λαθροεποικιστων και τη λυκοφιλία μεταξύ των ερυθρών λαών + παρασιτιστών διχως εξώπορτες στα σπίτια σας .

ΑΛΙΕΚΣΙ ΤΡΥΠΑΣ


Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...