29/1/19

Κάποιοι χρειάζονται απόλυση και ζουρλομανδύα

Η Έδρα, του «ομο-φιλικού», «Ανταρτοδικείου», αποφάσισε ότι η προτροπή, «φτύστε τους», αποτελεί προτροπή σε «βία». Δηλαδή, αποφάνθηκε ότι το «φτύσιμο» είναι «βία».
Αποφάσισε ακόμα ότι όποιος έχει εξουσία δεν χει δικαίωμα να διαφωνεί με την συμπεριφορά κάποιου και αν το εκφράσει κάνει κατάχρηση της εξουσίας του. 

Έχω κάθε λόγο να αμφιβάλω για την διαύγεια και την «πνευματική ισορροπία» της «έδρας», και μου γεννώνται ερωτηματικά για το αν έχει επαρκή γνώση της ελληνικής γλώσσας, και αν κατανοεί τι είναι και σε τι συνίσταται η «βία» και αν κατανοεί τι είναι και σε τι συνίσταται η «εξουσία» .
Βέβαια, η απόφαση αφορά την «ρατσιστική βία», κατά του «αρσενοκοίτη», και το «φτύσιμο» και η εν γένη αποδοκιμασία του, είναι «βία».όπως έχουμε «λεκτική βία» όταν λέμε «άει χάσου». 

Από την ανάλυση, είναι εμφανές ότι η έδρα του «ομο-φιλικού», «Ανταρτοδικείου», έχει γράψει πολλά ένσημα στην «Ανοιχτή Κοινωνία», και μπορεί να είναι «αριστερή», αλλά προφανώς είναι ακατάλληλη για τη δικαιοσύνη.

 Επειδή οι αποφάσεις κρίνονται πειθαρχικά από τους ανώτερους δικαστές ελπίζω πως όταν καθαρογραφεί η απόφαση θα κινηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία για να απαλλαγεί η δικαιοσύνη από τέτοια ακατάλληλα ανίκανα και προκατειλημμένα πρόσωπα. 

Η ουσία είναι ότι η Δικαιοσύνη νοσεί, και ότι χρειάζεται «Κάθαρση», «Αποσυριζοποίηση» και αξιοκρατία.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εδώ κατηγόρησαν και καταδίκασαν άνθρωπο με διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων με (δήθεν) αδικήματα παρελθόντων ετών(και επομένως όχι κατεπειγοντα όπως προβλέπει ο νομος για τα ασφαλιστικά) και ο άνθρωπος κινδυνεύει να του κατασχουν το διαμερισματακι του! Τα..."αδικήματα" που περιλαμβάνονταν στο δικόγραφο αφορούσαν κατηγορίες που μπορούν να χαρακτηριστουν και ως γελοίες αλλά και ως παγκόσμια πρωτοτυπία στα δικαστικά χρονικά! Τι να λέμε τώρα; Την υπόθεση "δίκασε" μια δικαστής που πήρε προαγωγή το φθινόπωρο του 2015,δηλ επί Σύριζα!!! Η υπόθεση έλαβε χώρα σε μεγάλο Δήμο του Λεκανοπεδιου που ειναι ο τρίτος ή τέταρτος Δήμος σε μέγεθος στην χώρα!!!

Ανώνυμος είπε...

Συμπληρωματικά σε σχέση με το προηγούμενο σχόλιο θα πούμε ότι σε αυτόν τον Δήμο υπάρχουν "κυκλωματιες" δικηγόροι που έχουν διασυνδέσεις με προϊσταμενους στα πρωτοδικεια αλλά και δικαστές και βγάζουν αποφάσεις "κατά παραγγελία"!!!