22/1/19

Απορώ και εξίσταμαι

Οι γιατροί που δολοφόνησαν το κορίτσι στην Λαμία , από πού έλαβαν πτυχίο, που έκαναν ειδικότητα , πότε αξιολογηθήκαν και ποιος τους προσέλαβε. Αν αποδειχθεί ότι είναι δημοκρατικοί και προοδευτικοί θα πέσω από τα σύννεφα.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τσεκούρι και φωτιά στα γραικικά σκυλιά, ξεσκίστε τον λαό, ξύλο στον νεοκομμουνιστή γραικό που ψηφίζει πορνοκρατικό τόξο 93%, δεν λυπάμαι κανέναν πλην το 7% των ωηφοφόρων που ψήφισαν Χρυσή Αυγή, όλοι οι άλλοι να πάνε στο διάολο.

Ανώνυμος είπε...

με την απορία και την εξίσταση θα μείνεις.

Ανώνυμος είπε...

Η χαζοβιόλα παιδίατρος έχουν γεμίσει τα νοσοκομεία από τέτοιες
Αποτέλεσμα του άθλιου συστήματος των πανελληνίων και των καθηγητών με περουκίνι.

Ανώνυμος είπε...

Δολοφονίες Ελλήνων στα νοσοκομεία,"δολοφονίες" αθώων στην "ελληνική δικαιοσύνη" (της κ.Ξενης)και πάει λέγοντας! Ενα παράδειγμα :έχετε ακούσει κ.Σπυρο να δικάζεται και να καταδικαζεται άνθρωπος με διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων για δήθεν αδικήματα παρελθόντων ετών (που επομένως δεν έχουν τον χαρακτήρα του κατεπειγοντος) και μάλιστα με αδικήματα που "πιστοποιούνται" με ψευδομαρτυρες και όχι με επίσημες εκθέσεις της ΑΣΤΥΝΟΜΊΑΣ; Κανονικά ανταρτοδικεια δηλ. όπως έχετε πει!

Ανώνυμος είπε...

με την απορία και την έκσταση θα μείνεις.

Ανώνυμος είπε...

Ξερετε ποσοι απο το πρωην ΙΚΑ ενσωματωθηκαν ανευ ΚΡΙΣΕΩΝ στο ΕΣΥ???? Ελπιζω να μην το διαπιστωσετε οδυνηρα ..... Δωρεα του Αδωνη σε κομματικους εγκαθετους στα διαφορα ΙΚΑ (υπαρχουν και καλοι λιγοι). Για ψαξτε ποσα αρθρα ή βιβλια έγραψαν. Αξιοκρατια μιλαμε .......