30/1/19

Οι Έλληνες αγοράζουν στου Έλληνα

Θρίαμβος του αειμνήστου Στέλιου Σκλαβενίτη και του κυρ Σπύρου που χαιρονται από ψηλά

Οι πωλήσεις της Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης το 2018, ανέβηκαν στα 2,4 δισ. ευρώ και ο όμιλος κατέχει την πρώτη θέση στον κλάδο του λιανεμπορίου.
 Το 2017 , η Ι. & Σ. Σκλαβενίτης είχε πωλήσεις ύψους 1,4 δισ. ευρώ και η «Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης (ΕΥΣ) 653 εκατ. ευρώ για μόνο 10 μήνες .Από τη 1η Μαρτίου 2017. 

Με βάση τις υπάρχουσες προβλέψεις για το 2019 η αύξηση των πωλήσεων αναμένεται να συνεχιστεί και να ξεπεράσει τα 2,6 δισ. ευρώ. 
Εάν οι εκτιμήσεις επιβεβαιωθούν, τότε η αύξηση θα φτάσει το 10%.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://pospertgr.blogspot.com/2019/01/blog-post_71.html

Στο πειθαρχικό ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ για τα «σύνορα Βόρειας και Νότιας Μακεδονίας» (Δεν είναι ο εαμοβουλγαρος Στέλιος Νικητόπουλος όπως ...βιάστηκαν να διαδώσουν μερικοί ελληνες )



Να συνδεθούμε με το τελωνείο Ευζώνων στα σύνορα Ελλάδας – ΠΓΔΜ.

Εκεί
αναμένεται να συγκεντρωθούν οι αγρότες από το Κιλκίς.

Βρίσκεται στο σημείο ο συνάδελφος ο Αντώνης Καρανδεινός και μας δίνει το ρεπορτάζ», είπε η παρουσιάστρια του δελτίου της ΕΡΤ3, με τον ρεπόρτερ να σχολιάζει: «Ή αλλιώς στα σύνορα της Βορείου με τη Νότια Μακεδονία θα έλεγα».

Ανώνυμος είπε...

Στο χαλάντρι έχουν λυσσάξει να τον κλείσουν κουμούνια, οιΚΩΛΟγοι και ξεφτίλες νεοδημοκράτες γιατί είναι, λέει, ένα παλιόρεμα κοντά, γεμάτο σκουπίδια, στρώματα, ακαθαρσίες και μπούκες από βόθρους. Καταστρέφουν κόσμο, ρημάζουν περιουσίες.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...