16/1/19

Κιναιδοβουλευτική Δημοκρατία

Οι Παρτιζάνοι ΕΑΜοβούλγαροι του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τους συνεργαζόμενους προοδευτικούς του προδοτικού Τόξου θέλουν λένε «να απαλλάξουν» τη ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ από το βάρος της .... «Ονοματολογίας». Θέλουν, να απαλλάξουν τους νέους από ένα «πρόβλημα», και να τους φορτώσουν το ανεξίτηλο στίγμα του Προδότη. 
Το ζήτημα, δεν είναι να εκφράσουμε και πάλι τη διαφωνία και να διαμαρτυρηθούμε με «άσφαιρα». Το ζήτημα είναι να πέσει η κυβέρνηση. Και διαφωνώ με τον χριστιανικό και τον «παμμακεδονικό θίασο» των διαμαρτυρομένων. 
Το ζήτημα είναι πολιτικό. Και στις εκλογές πρέπει να ψηφίσουμε μαζικά όποιων δεσμευτεί να δικάσει τους προδότες σύμφωνα με την συντακτική πράξη ΣΤ’ του 1945 για «Εθνική Αναξιότητα».
 Όλα τα άλλα είναι… λόγια. 

Κάθε βουλευτής που θα ψηφίσει την προδοτική συμφωνία των Ψαράδων πρέπει να ξέρει ότι θα δικαστεί από ειδικό δικαστήριο και θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη Φυλακή.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι,κ.Σπυρο.Αλλα ποιος θα τους βάλει στη φυλακή; Η...κυρα-Ξενη; Η η Στοά;

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...