1/11/19

Τρομοκρατική επίθεση στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής

Οι δραστήριοι παρακρατικοί μηχανισμοί, 6 χρόνια μετά την δολοφονία την 1η Νοεμβρίου 2013 του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη, στο Ν. Ηράκλειο, τοποθέτησαν περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα, εκρηκτικό μηχανισμό με γκαζάκια και βενζίνη στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Δηλιγιάννη 50. 

Η έκρηξη προκάλεσε μόνον υλικές ζημιές στον 2ο όροφο. 
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες πήγαν με δύο αυτοκίνητα στο κτίριο και αφού αναρριχήθηκαν με πτυσσόμενη σκάλα στον 2ο όροφο, έσπασαν την τζαμαρία και έριξαν στον εσωτερικό χώρο τέσσερα γκαζάκια, προκαλώντας μικρής έκτασης πυρκαγιά. Αμέσως μετά, έγιναν αντιληπτοί και καταδιώχθηκαν από αστυνομικούς. 
Στη συμβολή των οδών Πατησίων και Σολωμού, ένα από τα οχήματα των δραστών εμβόλισε περιπολικό, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δύο αστυνομικοί, οι οποίοι διακομίστηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών. 
ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΙΕΦΥΓΑΝ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ όπου κρύβονται μέχρι αυτή την ώρα και κανείς δεν τους ακουμπάει. Παραμένουν λοιπόν ασύλληπτοι, όπως και οι δολοφόνοι του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη .

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Λεπενιωτη τομαθε αυτο; για να δωσει την εντολη:
"Τους ζυγους λυσατε και μη μας πολυζαλιζετε τ' αρχιδια βρωμοεβραιο-κομμουνια;;;;;



Ο Γιουφτος κι η μαϊμου του

Ανώνυμος είπε...

Ποια είναι η Λεπενιωτη;

DIMOKLITOS είπε...

Γιοῦφτε ἀπὸ τὰ 6μίλια Κορινθίας εἶσαι ὡραῖος ἀλλὰ εἶσαι μόνος.

Ὅσο γιὰ τὴν μαϊμοῦ σου μόλις βρεῖ κάποιο ἄλλο μπανανόδεντρο τὴν ἔκανε.

Θὰ μοῦ πῇς δὲν σὲ καίγεται καρφάκι, ἐντἀξει τὸ ξέρω, ἀλλὰ κοῖτα, οἱ μαϊμοῦδες τσιμπᾶνε θανάσιμα.

Νὰ τὸ ἔχῃς αὐτὸ ὑπόψιν σου, καὶ πάντα νὰ γνωρίζῃς ὅτι οἱ γητευτὲς μαϊμουδιῶν καὶ φιδιῶν

ἔχουν καὶ τὸ κατάλληλο φάρμακο σὲ περίπτωση τσιμπήματος.

Ανώνυμος είπε...

Γιουφτε πρέπει να προσέχεις διότι κι ο Βασιλιάς Αλέξανδρος,ο αγαπημένος του Βενιζέλου, πέθανε από δάγκωμα πιθηκου(δηλ.μαιμους)!Και από τότε άρχισε η αντίστροφη μέτρηση!Ο Λευτερακης προκήρυξε εκλογές και μετα από δύο χρόνια έγινε η Μικρασιατική Καταστροφή! Πρέπει να προσέχεις Γιουφτε διότι αν σε χάσουμε τί θα κάνουμε; Και δεν το λέμε ειρωνικά ή για πλάκα, το εννοούμε! Διότι λες πέντε κουβέντες που είναι αληθινές και βοηθούν να βαδισουμε τον δρόμο της Αλήθειας!!!

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είναι η Λεπενιώτης;

Ανώνυμος είπε...

ο γιουφτοs εχει την μαιμου του*
και ο περιστεροχεσμενοs με την δικη του την μαιμου την αστρατευτη μπουγατσα την εχει ακομα;;;;αν τα πιασει κοψιμο τον καθετηρα και την μαιμου του θα καταχεσουν τον τοπο!!!
λενε στο λαγονησι οτι τρωνε μπανανεs με το ποιητη του πρωκτου το βαη(λολεκ)κατα κοσμον το σαχλοτραχτεροκουδουνο ο κουφιοs o πρωην αντιπροεδροs....του Κ@ΛΟΥ βεβαιωs βεβαιωs..

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής στο Ρίμινι κατέκτησε το 7ο ευρωπαϊκό χρυσό στους Κρίκους. Επτά φορές πρωταθλητής Ευρώπης

 Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ