1/12/19

Η σύνοδος κορυφής των Τεσσάρων της Νορμανδίας ,(Γερμανία, Ρωσία, Ουκρανία και Γαλλία), για την αντιμετώπιση της ουκρανικής κρίσης έχει προγραμματιστεί για τις 9 Δεκεμβρίου στο Παρίσι.

Στη συνάντηση θα μετέχουν ο Μακρόν, η Μέρκελ, ο Βλαδίμηρος και ο ηθοποιός τον οποίο διόρισε πρόεδρο ο ιουδαίος τραπεζίτης Κολομοίτσκι. 
Ο σύμβουλος του Πούτιν Γιούρι Ουσάκωφ δήλωσε στην Ρωσική τηλεόραση ότι η μορφή και το χρονοδιάγραμμα της πρώτης συνάντησης του Ρώσου Προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν με τον Ουκρανό ομόλογό του Βλαντίμιρ Ζελένσκι θα εξαρτηθεί «από το χρονοδιάγραμμα των εργασιών των ηγετών στη διάσκεψη κορυφής». «Πολλά θα εξαρτηθούν από το πρόγραμμα εργασιών της ομάδας της Νορμανδίας .Οι δυο τους θα μπορούσαν μιλήσουν στο πόδι στο περιθώριο της διάσκεψης για 30 λεπτά ή να κάτσουν κάτω για μιάμιση ώρα». Όλα είναι ανοιχτά κατά τον Ουσακόφ. 
Βλέποντας και κάνοντας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για κάνουμε και λίγο χιούμορ θα πούμε ότι κι εσύ είσαι ηθοποιός Χατζαρα! Έχεις σπουδάσει ηθοποιός!

Ανώνυμος είπε...

Elsa Lignos, global head of FX strategy at RBC, and Thanos Papasavvas, founder and chief investment officer at ABP Invest, discuss the outlook for the election and its potential impact on U.K. assets and Bank of England policy. They speak on "Bloomberg Surveillance."

https://www.dailymotion.com/video/x7op0uz