9/12/19

Η σκυταλοδρομία των Προδοτών.

Η Αθηναϊκή Ψωροελίτ έχει δεσμευτεί από τη «μαύρη Τριτη» της 8ης Ιουλίου 1997να σέβεται τα νόμιμα και ζωτικά συμφέροντα της Τουρκίας.
 Οι Τουρκικές διεκδικήσεις είναι στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου της Μαδρίτης και των ΜΟΕ.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μια ανάσα πριν την ολοκληρωτική διάλυση το ψευτορωμέηκο γραικυλιστάν, σε περίπτωση πολέμου θα διαλυθεί μέσα σε λίγες ώρες από τις δυνάμεις που δράσουν μέσα και έξω, τουρκικός στρατός και φιλοξενούμενοι πρόσφυγες θα δώσουν το τελειωτικό χτύπημα σε μια φυματική μούμμια που νεκροβατεί δίχως η ίδια να γνωρίζει ότι είναι νεκρή.

Ανώνυμος είπε...

Σημίτης-Μαδρίτη!

Ανώνυμος είπε...

Θα αφήσουν το ψευτορωμεικο να διαλυθεί; Και μετά πώς θα εισπράττει φόρους ο "θείος"; Μακάρι να διαλυθεί το ψευτορωμεικο αλλά θα αφήσουν;

Ανώνυμος είπε...

Η Τουρκία δεν έχει αντιστοίχως δεσμευτεί να σέβεται τα νόμιμα και ζωτικά συμφέροντα της Ελλάδας;

Ανώνυμος είπε...

Παίζεις με τον πόνο μας ή είσαι βαλτός;Βλέπεις πουθενά να σέβεται η τουρκια τα δικά μας ζωτικά συμφέροντα;

Ανώνυμος είπε...

Εφόσον η Τουρκία έχει αντιστοίχως και αυτονοήτως δεσμευτεί στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου της Μαδρίτης και των ΜΟΕ να σέβεται τα νόμιμα και ζωτικά συμφέροντα της Ελλάδας, τότε ή συμφωνίες αυτές δεν παράγουν θετικό για την Τουρκία έννομο αποτέλεσμα ως προς τις ενέργειες της Τουρκίας με την Λιβύη, καθόσον αυτές οι τελευταίες προσβάλλουν τα συμφέροντα της Ελλάδας. Το ότι η Τουρκία δεν σέβεται τίποτα, δεν σημαίνει ότι το πλαίσιο του πρωτοκόλλου της Μαδρίτης και των ΜΟΕ την ευνοούν στο θέμα της Λιβύης.
Αυτές οι συμφωνίες της Ελλάδας είναι άνευ ουσιαστικής σημασίας, παρ' ότι βάζουν σε λίγο δυσμενέστερη θέση την Ελλάδα. Η μόνη τους πραγματική σημασία είναι ότι προσφέρουν δικαιολογίες σε προδότες για να διεξάγουν στημένες ενδοτικές διαπραγματεύσεις και να υπογράφουν και άλλες παράγωγες συμφωνίες και συνθήκες, τις ριζικά προδοτικές, που είναι και ο αρχικός στόχος μιας μακροχρόνιας πορείας στην οποίαν οι προδότες συμμετέχουν θεατρικά. Αυτή η παράσταση εξελίσσεται με ιστορικά αργό ρυθμό προκειμένου να μην αντιδρά ο λαός της θιγόμενης χώρας.

Ανώνυμος είπε...

Είναι σωστό το σχόλιο σου αλλά εμείς δεν είπαμε ότι η έλλειψη σεβασμού από την τουρκια σημαίνει ότι το πρωτόκολλο της Μαδρίτης την ευνοεί απολύτως!Την ευνοεί πάντως περισσότερο από την Ελλάδα!Εμείς απλώς επισημάναμε την ασέβεια που δείχνει η τουρκια διαχρονικά σε εκείνους που θεωρεί ότι την απειλούν! Ήταν σαφές αυτό που είπαμε! Έχεις δίκιο πάντως σχετικά με τον αργό ρυθμό με τον οποίο οι προδότες υλοποιούν τους σχεδιασμούς τους! Είναι γνωστή η τακτική των Αθεατων! Δες τί έκανε η Κεραμεως που "άνοιξε τον χορό" της λειτουργίας των τζαμιών! Η Κως και η Ρόδος είναι μόνο η αρχή!!!