6/12/19

Το (πολύ βαθύ) Κράτος Δικαίου εκπαραθύρωσε τον κ. Αντώνη Διαμαντάρη

Ο κ. Διαμαντάρης με άρθρο του στην «Εθνικό Κήρυκα», είχε ζητήσει την μετάθεση του Ανθύπατου Τζέφρι, ο οποίος είναι «γερό δόντι» του βαθέως Κράτους Δικαίου, και ως μοχλός του «ευρωμαιντάν» είναι πρωταγωνιστής της «Ουκρανικής Συμπαιγνίας» που εκτυλίσσεται στο Καπιτώλιο κατά του Προέδρου Τραμπ. 
Ο κ. Διαμαντάρης σολιάζοντας την δήλωση του Ανθύπατου Τζέφρυ για την επίσκεψη Τσιπρόφσκι και δεκα υπουργών στα Σκόπια στις 2 Απριλίου ζήτησε από τον Πρόεδρο Τραμπ την ανάκληση του Τζέφρι επειδή «με τη συμπεριφορά του υποσκάπτει τα θεμέλια των ελληνοαμερικανικών σχέσεων», «επεμβαίνοντας στα εσωτερικά του ελληνικού κράτους». 
Η πρεσβεία τότε. απάντησε στον Εθνικό Κήρυκα, ότι είναι «ανεύθυνος». 
Η φασαρία που έκανε ο ΜΥΡΙΖΑ για τον κ. Διαμαντάρη επιβεβαιώνει πλήρως το άρθρο στον «Εθνικό Κήρυκα», και η απομάκρυνση του "ανευθυνου"  υφυπουργού για τον απόδημο ελληνισμό, δείχνει «ποιος κυβερνάει αυτόν» τον τόπο. 
Ο κ. Διαμαντάρης από την εφημερίδα του φυσικά έχει την δυνατότητα να ερευνήσει την βαθειά σχέση του Τζέφρι με την «καθαίρεση Τραμπ» για το Ουκρανικό.

3 σχόλια:

Ποπι-Κοπι και Τοπι είπε...

Να πω δυο λογια για τον κ. ΔιαμαΤαρη, και οχι ΔιαμαΝΤαρη.

Ο ανθρωπος αυτος εχει δεν εχει τελειωσει κολλεγια ειναι ενα λαμογιο κανονικο οπως και το 95% αυτων που ασχολουνται με την ομογενεια, ολουθε.
Καναδα, Αμερικη, Αυστραλια.

Σχετικα με τα λαμογια της Αμερικης, τα οποια εζησα για καμποσο καιρο, ειναι ξεγανωτοι ντενεκεδες ιδιως αυτοι που εχουν κονομησει πεντε φραγκα και νομιζουν οτι εχουν πιασει τον παπα απ' τ' ...χιδια. Οταν λοιπον καποιος που πραγαματικα αξιζει να ασχοληθει με τα κοινα της όποιας ομογενειας, βλεπει μπλεγμενους τοιουτου ειδους ντενεκεδων την κανει με ....ελαφρα και δεν ξαναματαγυρναει.

Το θεμα ομως δεν ειναι τι κανουν αυτα τα λαμογια αλλα τι κανει η εκαστοτε κυβερνηση του Ελλαδισταν.
Διοτι αν υπηρχε κρατος, κυβερνηση και σοβαροι ανθρωποι, θα ειχαν οργανωσει τον Ελληνισμο της διασπορας ετσι που ο καθε Αμερικανος, Αυστραλος και Καναδος προεδρος ή πρωθυπουργος θα τους εχει στα οπα-οπα οπως εχουν τους οβραιους.
Και δεν θα τολμουσε να μιλησει ουδεις για τους Ελληνες και την Ελλαδα κι ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ θαταν ενα διαρκες και διεθνες εγκλημα.

Αλλα με Κουληδες, Μπουληδες και Κωφες (συγνωμη Φωφες ηθελα να γραψω) τι να περιμενει ο μαλακας ο ελληνας που το μονο που τον νοιαζει ειναι ενα 20αρι αυξηση μισθου το μηνα και να μειωθει ο ΕΝΦΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ετσι ακριβώς!!

Ο Σύριζα δήθεν έκανε την καταγγελία και η Ν.Δ πολύ απλά την εφάρμοσε!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν έκανε την καταγγελία ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά ο Γ.Λ. κι από κει το είδαν οι τσυριζαιοι και άρχισαν τη γκρίνια.

Ποπι-Τοπι

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...