7/5/21

Το Ψωροραγιαδιστάν, έχει γενέθλια σήμερα. Στις 7 Μαΐου/ 25 Απριλίου 1832 γράφτηκε στο Λονδίνο ο επίλογος της δολοφονίας του Καποδίστρια. Υπογράφτηκε μεταξύ των τριών προστάτιδων Δυνάμεων της Αγγλίας, της Γαλλίας της Ρωσίας , η συνθήκη που έβαλε την ταφόπετρα στην Ελληνική ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ και ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ και θεσμοθετούσε την εξάρτηση και την υποτέλεια

 

«Οι εραστές της Ελευθερίας», οι  «φιλελεύθεροι». οι «Συνταγματικοί», οι Κωλο-οικογένειες  των Δανειοληπτών δεν ήταν «συμβαλλόμενο μέρος». Ήσαν  Υποτελείς. Με το Πρωτόκολλο του Λονδίνου, μεταξύ της Βαυαρίας και των τριών προστάτιδων Δυνάμεων, έκλεισε το ζήτημα των συνόρων που διαπραγματευόταν ο Καποδίστριας, και ορίστηκε η γραμμή Άρτας-Βόλου για τα βόρεια σύνορα.

Η Οθωμανική Αυτοκρατορία, που ήταν Κυρίαρχο κράτος, αποδέχθηκε το πρωτόκολλο Αγγλίας, Γαλλίας και Ρωσίας και Βαυαρίας με τη Συνθήκη της Κωνσταντινούπολης ,( Καλεντέρ Κιοσκ), τον Ιούλιο του 1832.

 «Οι εραστές της Ελευθερίας», οι δολοφόνοι του Καποδίστρια , απλά φίλησαν το χέρι του Άγγλου Επιτεταμένου.

Η Ελλαδίτσα , το Ψωροραγιαδιστάν με τα σύνορα στη γραμμή Παγασητικού-Αμβρακικού, δεν αναγνωρίστηκε ως Ανεξάρτητο και Κυρίαρχο κράτος, αλλά ως υποτελές προτεκτοράτο.

Η συνθήκη του Λονδίνου επικύρωσε τη δολοφονία του Καποδίστρια από τις «αγγλικές δυνάμεις», και ρύθμιζε τον τρόπο με τον οποίο οι Αντιβασιλείς θα διαχειρίζονταν την Ελλάδα μέχρι να ενηλικιωθεί ο Όθωνας, για την αποπληρωμή από τον Ελληνικό Λαό, των δανείων και των τοκογλυφικών τόκων των Ρότσιλντ.

 Η Συμφωνία , προέβλεπε τον διορισμό του δευτερότοκου γιου του πελάτη των Ρότσιλντ, βασιλιά της Βαυαρίας Λουδοβίκου, ως βασιλιά της Ελλάδας.

Ο Φιλέλληνας Λουδοβίκος είχε πολλά και μεγάλα χρέη στους Ρότσιλντ οι οποίο διόρισαν ως υπουργό οικονομικών της Αποικίας τον Μαξ Ρότσλντ που αφίχθηκε μαζί με την ακολουθία του Όθωνα .

Το πρωτόκολλο εκλογής του Όθωνα ως βασιλιά της Ελλάδας της 25 Απριλίου/7ης Απριλίου υπογράφηκε από τον λόρδο Πάλμερστον , τον Σαρλ-Μωρίς ντε Ταλλεϋράν-Περιγκόρ και τον πρίγκιπα φον Λίβεν . Ο εκπρόσωπος της Βαυαρίας δεν το προσυπέγραψε και το πρωτόκολλο στάλθηκε στο Μόναχο.

Ο Λουδοβίκος, ζήτησε να επεκταθούν τα όρια του βασιλείου μέχρι τον Βόλο και την Άρτα και να προσαρτηθούν η Κρήτη και η Σάμος. Ακόμα ζήτησε να χορηγηθεί δάνειο 60.000.000 γαλλικών φράγκων, να σταλούν στην Ελλάδα τρία συντάγματα βαυαρικού στρατού (3.500 άντρες), και να μην θεσπιστεί σύνταγμα πριν την ανάληψη των καθηκόντων από τον βασιλιά, ώστε να μην υποχρεωθεί να το αναστείλει σε περίπτωση κρίσης. Ζήτησε ακόμα ο τίτλος του Όθωνα να είναι «Βασιλεύς της Ελλάδος».

Η Αγγλία απέρριψε ασυζητητί το πρώτο αίτημα αλλά δέχτηκε τους υπόλοιπους όρους. Δύο μήνες αργότερα καθορίστηκαν τα «οριστικά» σύνορα του νεοσύστατου βασιλείου, με οροθετική γραμμή που ξεκινούσε από το Κομπότι (Αμβρακικός Κόλπος), περνούσε από τις κορυφές Όθρυς και Τυμφρηστός και κατέληγε στο Μαλιακό.

Οι ΠΑΝΟΥΡΓΟΙ και ΑΓΥΡΤΕΣ υπάλληλοι της Στοάς και του Λονδίνου με την Ιστορία τους  προσβάλουν την απλή Λογική

Οι Υδραίοι καραβοκύρηδες , Γεώργιος Κουντουριώτης, Ιωάννης Ορλάνδος, Δημήτριος Βούλγαρης, και Σταμάτης Μπουδούρης άντεξαν 400 χρόνια τους Οθωμανούς και το Ισλάμ, και πρόκοψαν και πλούτισαν υπό την ανεκτική τουρκική διοίκηση, δουλεύοντας, ως λαθρέμποροι ρωσικού σταριού στη Γαλλία, με συμβόλαια της Εταιρείας της Ανατολής.

 Ο «οπαδός της φιλελεύθερης σχολής του Σικάγο» Ιωάννης Τρικούπης, πρόκοψε και πλούτισε υπό την ανεκτική διοίκηση του Αλή Πασά.

 Ο «φιλελεύθερος Ανδρέας Λόντος» πρόκοψε και πλούτισε υπό την ανεκτική τουρκική τουρκικη διοίξγς πουλώντας σταφίδα στην Εταιρεία της Ανατολής.

Οι «δημοκρατικοί και φιλελεύθεροι» Έλληνες που είχαν «τον έρωτα της ελευθερίας» μπορεί να έκαναν υπομονή 400 χρόνια , αλλά τη δικτατορία του Καποδίστρια που προφανώς κατέβασε τα τανκς καταλαμβάνοντας με την βία την εξουσία, και αναστέλλοντας τον Σύνταγμα των Ολιγαρχικών, την αποτίναξαν αμέσως.

Επειδή ο Καποδίστριας ήθελε ,«να φθείρη τα ήθη του έθνους και να το καταστήσει αληθώς άξιον δουλείας σβένων εις τις ψυχές των πολιτών, τον έρωτα της ελευθερίας».

Αυτά λένε  και ο τενεκέδες  που τον διορίστηκαν καθηγητές της Ρουφιανολογίας . Εφευρετικοί Νάνος που νοικιάζονται και υπηρετούν κάθε εργοδότη. 

Απλές ΠΟΥΤΑΝΕΣ.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...