6/5/21

Να "γιατρός" να μάλαμα

 

Η Πρόεδρος και ΤΚ9 Διδάκτωρ Παπαρολογίας, είχε ήδη κερδίσει το πρώτο Βραβείο Αλαφουζόλ , με την δήλωσή της ότι ο θάνατος ενός ατόμου που εμβολιάστηκε δεν συγκρίνεται με τα οφέλη που θα αποκομίσουν οι πλασιέ των εμβολίων, οι ειδικοί,  οι αντιπρόσωποι, οι τηλε-παπαγάλοι και ο Πωλητικοί.

Χθες,  η μανδάμ,  διαβεβαίωσε τους χαζούς τηλεθεατές   ότι ο θάνατος της δυστυχούς 44χρονηςστην Θεσσαλονίκη, μια μέρα μετά τον εμβολιασμό της, «δεν συνδέεται με σοβαρή θρόμβωση αλλά με έμφραγμα σε έδαφος παλαιότερο εμφράγματος».

Εφ όσον ,πιστεύει, η ΤΚ9 Διδάκτωρ Παπαρολογίας. ότι το έμφραγμα δεν «είναι σοβαρή θρόμβωση», θα έπρεπε αυτομάτως να της είχε ανακληθεί η άδεια ασκήσεως του ιατρικού Επαγγέλματος και να ελεγχθούν όλα τα πτυχία που ισχυρίζεται ότι απέκτησε!


Δελτίο των 11.  

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για την δόκτορα ισχύει το "τι σήμερα, τι αύριο, τί τώρα", κάποια στιγμή, όλοι θα πεθάνετε ! Λογικό ακούγεται !
Και κάποιοι λένε : καλά πρίν 500 χρόνια, οι άνθρωποι ήταν αμόρφωτοι... Ενώ τώρα ! Για νά βγαινες, νά ΄λεγες τότε καμμιά τέτοια μ@λ@κί@, εις επήκοων όλων, δημόσια, και θα 'ψαχνες να βρείς τόπο να κρυφτείς την άλλη μέρα. Ναι, σ' αυτό, έχουμε προοδεύσει και ακούμε τον κάθε πικραμμένο, να μας λέει την - επί πληρωμή - επιστημονική του...άποψη, χωρίς τον κίνδυνο της πίσσας και των πούπουλων !

avdargor είπε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ-ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΣΕ ΛΙΝΚ-ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ.....
Κ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ.

https://ibb.co/cJwbf0z

https://ibb.co/r0h9PGp

https://ibb.co/dGZxrvF

Ανώνυμος είπε...

https://youtu.be/_Epm8TqkTUw

Ανώνυμος είπε...

avdargor τα έφαγε η μαρμάγκα τα screenshot και τα 3 λένε:"That page doesn't exist / The requested page was not found."

Βουρ στο Νταβλά με τα Κουλούρια

  ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΚ9 ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ! ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ  ΤΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΑΤΚΙ ΦΑΣΙΣΜΟ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ  ΤΩΝ ΕΚΔΟΤ...