7/5/21

Τα πειραγμένα τεστ των Ειδικών Επιστημόνων της Αγυρτίας και τα ερωτήματα στα πόσα CT είναι ρυθμισμένα τα εργαστήρια των τηλε-λοιμωξιολόγων του Εφιαλτάκη;

 

Το Αμερικανικό Κέντρο  για τον έλεγχο της Πανδημίας το «CDC» με οδηγία προς τα εργαστήρια Αναφοράς  έδωσε εντολή η ευαισθησία των τεστ PCR σε άτομα που βρέθηκαν θετικά μετά τον εμβολιασμό  να ορίζεται στην κλίμακα 28 ή χαμηλότερα.

 Ο δηλωμένος λόγος για το μέγιστο 28 CT είναι να αποφευχθούν ψευδώς θετικά αποτελέσματα σε άτομα που έχουν εμβολιαστεί, γεγονός που θα αποθάρρυνε την αποδοχή των εμβολίων.

Αυτό είναι ένα ακόμη παράδειγμα ότι «η επιστήμη» υπηρετεί έναν οικονομικό μόνο και πολιτικό σκοπό. Το CDC δεν συνιστά την χαμηλότερο όριο για κανέναν άλλο που κάνει τεστ . Τα ψευδώς θετικά αποτελέσματα πρέπει να αποφεύγονται για να ενθαρρυνθούν οι εμβολιασμοί, αλλά τα ψευδώς θετικά αποτελέσματα για να αποτραπεί η φοίτηση των παιδιών στο σχολείο ή να διατηρηθούν άλλοι κυβερνητικοί περιορισμοί φαίνονται εντάξει για το CDC.

 

Το περασμένο καλοκαίρι, οι New York Times ανέφεραν ότι οι CTs άνω των 34 σχεδόν ποτέ δεν ανιχνεύουν ζωντανό ιό, αλλά τις περισσότερες φορές, νεκρά νουκλεοτίδια που δεν είναι μεταδοτικά. Το Sentinel διαπίστωσε ότι πολλά ιδιωτικά εργαστήρια στο Κάνσας χρησιμοποίησαν κατώφλια 38 και 40, και ένα άλλο στο Lenexa δυνητικά στα 45. Το κρατικό εργαστήριο στο Υπουργείο Υγείας του Κάνσας χρησιμοποίησε αρχικά μια 42 CT στην πιο συχνά πραγματοποιηθείσας δοκιμής του. στις 7 Ιανουαρίου, το μείωσαν σε 35.

 

Οι ερωτήσεις που τέθηκαν στο KDHE σχετικά με το τρέχον επίπεδο CT δεν έχουν απαντηθεί ακόμα  

.

Πηγή https://sentinelksmo.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Σι Τζινπίνγκ πρότεινε στον φαλακροκαγκελάριο να πάψεινα κάνει τον καμπόσο

  Ο Σι Τζινπίνγκ δήλωσε ότι η Κίνα είναι υπέρ της σύγκλησης διεθνούς ειρηνευτικής διάσκεψης για την επίλυση της ουκρανικής κρίσης, στην ...