19/1/22

Οι ΑΘΕΑΤΟΙ μας είχαν ανακοινώσει τον Ιό Βουχάν- 400 πρίν από 41 χρόνια μέσω μυθιστορήματος

 

Ο Ντιν Κουντζ είναι ένας από αυτούς. Δεν είναι Προμηθέας όπως ο Όργουελ. Είναι εκλεκτός. Και τον διάλεξαν να μας ανακοινώσει το 1981,  πριν από 40 χρόνια. τι θα συμβεί το 2020. Δεν «προέβλεψε το ξέσπασμα του κορωνοϊού», το ανακοίνωσε, μέσα από το μυθιστόρημα «Τα μάτια του σκότους», (The Eyes of Darkness). Το μυθιστόρημα-προφητία  είναι κλασσική τεκτονική μέθοδος. Είναι και φανταστικό και πραγματικό την ίδια ώρα και αποτελεί τη βάση της διάψευσης της Συνωμοσιολογίας. Του «τυχαίου»  που   οι «Ψέκες» το θεωρούν σοβαρό.

Ντιν Κουντζ  έγραψε: 

«Περί τό 2020 θα διαδοθεί σε ολόκληρο τον Πλανήτη μία νόσος που θα χτυπάει  τους πνεύμονας και τους βρόγχους και η οποία δεν θα θεραπεύεται από τις γνωστές θεραπείες»!!!!

Αλλά  ο μακαριστός Ιερομόναχος π. Σάββας Αχιλλέως, που δεν ηταν ένας από αυτούς  από τον  Οκτώβριο του  2007, έχει προαναγγείλει τα εξής φοβερά: 

 «Ο Αντίχριστος θα πάρει την καθέδρα της υγείας. Θα πάρει όλα τα φάρμακα δικά του και θα τα κάνει δηλητήριο. Και όσοι θα παίρνουν αυτά τα φάρμακα θα δηλητηριάζονται και θα αποθνήσκουν. Είναι και μία γρίπη, που θα έρθει! Θα μοιάζει με γρίπη! Μια κατασκευασμένη ασθένεια, ως βιολογικό όπλο, στην οποία εμπλέκεται ενεργά η Κυβέρνηση των Η.Π.Α. Συνιστάται η αποφυγή κάθε είδους εμβολιασμού. Όσοι δεν εμβολιαστούν, θα απομονώνονται»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

https://www.reuters.com/article/uk-factcheck-coronavirus-koontz-book-idUSKCN20M19I