21/1/22

Πακιστανός κακόμοιρος πρόσφυγας, ομότροπος και φίλος του Εφιαλτάκη προσπάθησε να βιάσει 7χρονο αγοράκι στην Πλατεία Αττικής .Πιο κάτω δεν έχει με τους Πακιστανούς Επιβήτορες εμβολιασμένε ΜΑΚΑΚΑ νεο-γραικύλε..τηλεΘΕΑΤΗ του Τατιανάτου. και του Χατζηπούρδογλου

 

Συνελήφθη από τους  ΕΛΑΣίτες της ΚΝΟΥΔΟΥ ο Πακιστανός, που προσπάθησε το Σάββατο να βιάσει ένα 7χρονο «προσφυγόπουλο»  στην πλατεία Αττικής.

 Στις 21:30 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου,  ο (ανήλικος) 22χρονος Πακιστανός προσέγγισε τον ανήλικο με…φιλική διάθεση και του πρότεινε  να το, πάει μια βόλτα πάνω στην πλατεία για να παίξουν. Έπειτα από δέκα λεπτά  ο πατέρας του μικρού άρχισε να τον ψάχνει. 

Τελικά αντίκρισε ξαφνικά τον γιο του να τρέχει καταπάνω του με βρώμικα ρούχα, και όταν ερωτήθηκε για το τι συνέβη, αποκάλυψε στον πατέρα του ότι ο κατηγορούμενος τον έβαλε να ξαπλώσει κάτω μπρούμυτα, του έβγαλε το παντελόνι και ανέβηκε από πάνω του.

 Την Κυριακή ο πατέρας του ανηλίκου εντόπισε και πάλι τον κατηγορούμενο στην πλατεία Αττικής και κάλεσε την αστυνομία. 

Στο σημείο έφτασαν άνδρες του τμήματος Ασφάλειας Αγίου Παντελεήμονα και συνέλαβαν τον δράστη. Από τον ανήλικο έλαβε κατάθεση ψυχολόγος, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

 Φυσικά, δεν θα απελαθεί, αλλά θα αφεθεί και ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για να προσπαθήσει μια  άλλη φορά... 

Άλλωστε μπορεί να  καταθέσουν υπέρ του,  ο Αντιπρόεδρος, το ζεύγος Πατέλη κλπ, κλπ, κλπ. Το μισό Υπουργικό Συμβούλιο. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το... αγροτοπαιδο του αρείου... παγοπωλειου τι λέει για όλα αυτά;

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ είπε...

ΜΑΣ ΗΡΘΑΝ Κ@ΥΛΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΑ ΔΙΠΟΔΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ 4!!!!
ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΑΡΑΔΩΜΕΝΟΣ ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΟΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΤΙ ΜΕΛΟΝ ΕΧΕΙ;;;
ΜΑΣΚΟΦΟΡΕΜΕΝΟΣ!!!

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...