5/1/22

Ορισμένοι ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ και άλλοι ΒΛΑΚΕΣ θεωρούν ότι είναι πολύ κακό που δεν κλωτσάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ καφάσια

 

Ο χρόνος και ο κόπος που σπαταλούν «ορισμένοι»  για να γράφουν και να ξαναγράφουν στο «δελτίο των 11»,   κάτι,  συνήθως ανορθόγραφο, κατά της Επαναστατικής  προσπάθειας   των Φιλογενών,   θα μπορούσε να είναι απλή εφαρμογή τοθ Κανόνα, «ο δάσκαλος έδειχνε τον ήλιο, αλλά ο βλάκας κοιτούσε το δάχτυλο του δασκάλου» , αλλά δεν είναι.

Όλοι αυτοί,  μόνο χαζοί δεν είναι. Πρόκειται για έμμισθους Ρουφιάνους. 

«Των Οικείων ημών  εμπιπραμένων» , αυτοί άδουν. 

Έχουν Μέτωπο  με το Κίνημα 21, με τον Ζώη, και τους Φιλογενείς, και όχι με τους εχθρούς κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδας. Ποιόν απειλούν το Κίνημα 21, ο Ζώης και οι Φιλογενείς;  Και γιατί αυτοί οι «αδιάλλακτοι» είναι μαζί με την Τατάνα και τον Τατανάτο;

Απλές ,απλούστατες σκέψεις που ο κάθε χαζός που δεν αντέχει να ακούει για τους Φαβιανούς λάκτα Λόβερς,  τις βρίσκει ανυπέρβλητα δύσκολες.

 

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θρήνος στην Καρδίτσα: Νεκρός 18χρονος - Κατέρρευσε σε καφετέρια

Θλίψη: έφυγε ξαφνικά από τη ζωή 17χρονος Καρδιτσιώτης!
ενώ περπατούσε στο κέντρο της πόλης


Καρδίτσα: Αιφνίδιοι θάνατος 33χρονης


Πάτρα: Νεκρός στο διαμέρισμά του βρέθηκε

Αλάτι της Γης είπε...

Και πολλοί χαρτζιλικωμένοι ή ευελπιστώντας σε χαρτζιλίκι στο μέλλον, να προσθέσω. Ήταν αναμενόμενο πως θα έβαζαν τα πρακτόρια μπροστά για να διασπάσουν οτιδήποτε θετικό στον πατριωτικό χώρο. Και δυστυχώς θα τα καταφέρουν, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα. Έχουν κατασκευάσει έντεχνα προφίλ "αντισυστημικού" σε Κασιδιάρη και Χίο. Λες και δε ξέρουμε τι έκανε στη Βουλή, λες και δεν έχουν παρελθόν κι ο ένας κι ο άλλος.... "Αντισυστημικός" με σύζυγο στην ΕΥΠ... Άσε που είναι οξύμωρο να θεωρούνται ως πατριώτες οι υμνητές του Χίτλερ με σβάστικα στο μπράτσο. Και γιατί όχι και του Κεμάλ τότε, του μέντορα του Χίτλερ;

Αυτός είναι ο μπατριωτικός χώρος, δυστυχώς. Πούλα ψευτοτσαμπουκά και ψευτομαγκιά υπό τη προστασία μπράβων και αστυνομικής φύλαξης και ξαφνικά σε κάνουν ήρωα.

Ανώνυμος είπε...

Ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος για την απώλεια του μεγάλου άσου της μικρης Antifa NEΟθωμανικης Ένωσης

«Το ΚΚΕ αποχαιρετά με βαθιά θλίψη τον παλαίμαχο τερματοφύλακα της ΑΕΚ Istanbul Στέλιο Σεραφείδη, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο έδινε σκληρή και παλικαρίσια μάχη με τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε»

«Παιδί της Κομμουνιστικης Σφαγης ήρθε σ' επαφή από τα παιδικά του χρόνια με τις αξίες και τα ιδανικά του ενοπλου αγώνα, με τις ιδέες και την πάλη του ΚΚΕ.

Η αγωνιστική του στάση αποτελεί παράδειγμα ερυθρου αθλητή. Με το ίδιο πάθος, ανιδιοτέλεια και ψυχική δύναμη που αγωνίζονταν μέσα στο γήπεδο, πάλευε και έξω από τις γραμμές του, υπερασπιζόμενος το δίκιο του κοκκινου λαου.>>



https://www.youtube.com/watch?v=svBdGppiS2M

Ο Στ. Σεραφείδης στην εκδήλωση του ΚΚΕ για την επίδραση του κοκκινου λαϊκού κινήματος στο "ελληνικό" ποδόσφαιρο



Ανώνυμος είπε...

Ανακοίνωση του Τιμήματος ΑΦυσικής Αγωγής και ΠρωκτΑθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠουΣτη για την απώλεια του Στέλιου Σεραφείδη


Το Τμήμα Παρα Φυσεικής Αγωγής και ΠρωκτΑθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠουΣτη, με απέραντη θλίψη, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην ΑΕΚ Ισταμπουλ και την οικογένειά του Στέλιου Σεραφείδη, που έφυγε σήμερα από τη ζωή, μετά από σκληρή μάχη με τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Ο Στέλιος Σεραφείδης, τερματοφύλακας της ΑΕΚ επί εικοσαετία έως το 1972, ήταν από εκείνους τους εαμοδημοκρατικούς ποδοσφαιριστές – αθλητές, που με τη στάση ζωής σημάδεψαν και διαμόρφωσαν τις πιο θετικές αξίες του μαρξιστικού ποδοσφαίρου της εποχής τους.

Αυτές τις αξίες, τις οποίες ο Στέλιος Σεραφείδης ακολουθούσε με πίστη μέχρι σήμερα: με την ανιδιοτελή αγάπη του στην ομάδα Α.Ε που υπηρέτησε,

με τη προσφορά του στα νέα παιδιά ως προπονητής τερματοφυλάκων, μα πάνω από όλα ως ένας ευγενικός άνθρωπος, πιστός στη μαρξιστικη δημοκρατία του παρασιτισμου, στην υπεράσπιση των κοκκινων αδυνάτων, απέναντι σε κάθε αδικία στο σκουροχρωμο πουστη οπου γης.

Ως πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, ενθάρρυνε και καθόρισε με την συμμετοχή του την λαθρο παρασιτικη κοινωνική αλληλεγγύη, την προσφορά και τη στήριξη σε όσους τεμπεληδες είχαν ανάγκη . Είχε πάντα βαθιά συναίσθηση του κοινωνικού ρόλου του ποδοσφαίρου και των ανθρώπων της γενιάς του και αποτελούσε παράδειγμα για τους νεότερους.

Ο Ελληνομαρξιστικός αθλητισμός, το Μαρξιστικιό ποδόσφαιρο, η ΑΕΚ antifa inc. είναι από σήμερα φτωχότεροι.

Θα διατιμούν πάντα EAMoβουλγαρο δημοκράτες ποδοσφαιριστές σαν το Στέλιο Σεραφείδη για τη προσφορά τους και για την παρακαταθήκη αιματος που αφήνουν πίσω.

Ανώνυμος είπε...

Μηπως εισθε αυτος που εγραφε σε ενα αλλο μπλογκ σχολια περι εβραικης πανσπερμιας; ευχαριστω