13/1/22

Ο Δαρμένος πανεπιστημιακός της ΑΣΟΕΕ, έχει άνωθεν Λάκτα προστασία. Εχει το Ακαταδίωκτο.Του αρέσει να «ενοικιάζει» άγουρους ερωτικούς παρτενέρ. Καταθέσεις-σοκ και επιστολές σε Μαξίμου και Άρειο Πάγο .

 

Το πλέον δυσώδες και αξιοπερίεργο της υπόθεσης είναι η ασυλία την οποία εξακολουθεί και απολαμβάνει από τις πρυτανικές Αρχές, παρά το γεγονός ότι σε λίγους μήνες αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου για το αδίκημα της τοκογλυφίας, ενώ η Εισαγγελία τον ερευνά για αδικήματα που αφορούν γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκων, κακουργηματική απιστία και πολλά ακόμη! 
Ολόκληρος ο δικαστικός φάκελος της υπόθεσης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, περιέχει τις συγκλονιστικές καταθέσεις τριών συναδέλφων του πανεπιστημιακού με συγκλονιστικές περιγραφές σχετικά με τα ανήλικα αγόρια τα οποία συνήθιζε να «ενοικιάζει» στη Ρουμανία, ενίοτε και στην Ελλάδα, αλλά και τις σχέσεις που διατεινόταν ότι έχει με τον καταδικασμένο για παιδεραστία Νίκο Γεωργιάδη καθώς και άλλα πρόσωπα του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος, δημοσιεύτηκαν και δεν κρυβονται !

ΥΓ.Τα αμείλικτα ερωτήματα: 1. ο καθηγητής τής ΑΣΟΕΕ, ήταν κατηγορούμενος για παιδεραστία; 2. Οι άπλυτοι που τον έδειραν, ήταν εμβολιασμένοι;
 3. Οι εμβολιασμένοι, ήταν μαλάκες που εμβολιάστηκαν;'
Το άλλο αμείλικτο ερώτημα, που θα θέσεο ο Χατζηπόρδογλου στο Κοινό του, το αν ο Μητσοτάκης γαμιέται, νομίζω έχει ήδη απαντηθεί .

Δεν υπάρχουν σχόλια: