20/1/22

Η Πατσαβούρα του Αλαφούζου ανέλαβε να εξηγήσει στους χαζούς-τηλεθατές «επιστημονικώς» τα ανεξήγητα μυστήρια. Τα φταίει και ψοφάνε τα κοτόπουλα;

 


Όπως λέει ηξ Πατσαβούρα
"Αυτή την περίοδο η χώρα μας είναι μεταξύ των μελών της Ε.Ε. με τους περισσότερους θανάτους σε αναλογία πληθυσμού: 8,79 θάνατοι ανά ένα εκατομμύριο κατοίκους σε ημερήσια βάση το τελευταίο επταήμερο, έναντι 4,03 θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμού που είναι ο μέσος όρος της Ε.Ε. (πηγή: ourworldindata.org, στοιχεία έως και 18 Ιανουαρίου 2021)". 
"Οι ειδικοί συγκλίνουν στη διαπίστωση ότι είναι πολυπαραγοντικά τα αίτια που συμβάλλουν στην αύξηση των θανάτων στη δεδομένη συγκυρία, την οποία αποδίδουν στην παραλλαγή «Δέλτα», στους ανεμβολίαστους ασθενείς και στο διαχρονικό πρόβλημα των υποδομών των νοσοκομείων όσον αφορά τις ΜΕΘ, ειδικά στην περιφέρεια". 
"Παράλληλα, μια παράμετρος στην οποία επιμένουν οι κλινικοί γιατροί είναι και η καθυστέρηση στην αναζήτηση ιατρικής βοήθειας από τους ασθενείς, φαινόμενο που παρατηρείται έντονα τους τελευταίους δύο μήνες, σε αντίθεση με τις προηγούμενες φάσεις της πανδημίας. Πολλοί ασθενείς φθάνουν στο νοσοκομείο όταν η υγεία τους έχει επιδεινωθεί πολύ, με αποτέλεσμα να είναι συχνά δύσκολη η αντιστροφή της κατάστασης. Παράλληλα παρατηρείται το φαινόμενο ασθενείς να καταφεύγουν στο νοσοκομείο έχοντας προηγουμένως λάβει φαρμακευτική αγωγή που δεν είναι η ενδεδειγμένη". 

"Αναφορά στα αίτια των αυξημένων θανάτων έκανε χθες ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης (ΕΡΤ), ο οποίος είπε χαρακτηριστικά ότι «το διαφορετικό στοιχείο που υπήρξε το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας είναι ότι ήρθε με πολύ μεγάλη ένταση το 4ο κύμα με την παραλλαγή “Δέλτα”, κάτι που δεν συνέβη με την ίδια ένταση σε άλλες χώρες. Αυτό το οποίο βλέπουμε τώρα, δυστυχώς, είναι συμπολίτες μας κατά βάση ανεμβολίαστοι, οι οποίοι είναι θύματα του τελευταίου διαστήματος της “Δέλτα”, που είχε τρομακτική νοσηρότητα".

Δηλαδή φταίνε αυτοί που πεθάνουν, επειδή από τον ΕΟΔΥ τους λένε μεν να μείνουν στο σπίτι τους και να πάρουν κανένα ντεπονάκι και όταν χειροτερέψουν να πάνε στο νοσοκομείο για να πεθάνουν. Αλλά αυτό δεν το συναστούν οι γιατροί του ΕΟΔΥ αλλά το αποφασίζει και το επιλέγει μόνος του ο ασθενής που παίρνει και το μη κατάλληλο ΝΤΕΠΟΝ ενώ δεν του συνιστούν αλλη ενδεδειγμένη θεραπεία.
Φταίνε και οι Ανεμβολίαστοι και φταίει και η μετάλλαξη που ήταν διαφορετική σε εμάς από αλλού.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΣΚΕΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΒΟΡΙΔΗΣ ΄ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΕΞΕ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ 10000 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ(ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ)΄ΠΛΕΥΡΗΣ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΛΟΓΩ ΣΦΟΔΡΟΤΗΤΑΣ ΚΥΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΧΥΡΩΣΗ ΠΛΑΝ Β ΕΔΩ ΚΑΙ 2ΧΡΟΝΙΑ.ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΤΟΥΣ .ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Ποιος να τους μαζέψει; Το... αγροτοπαιδο του αρείου... παγοπωλειου;