14/1/22

Όταν οι ΕΛΑΣΙΤΕΣ του Επιτελικού Κράτους τα έκαναν θάλασσα

 

Με ενθουσιασμό ανακοίνωσαν ότι ο καταζητούμενος για 25 χρόνια ηθικός αυτουργός στις δολοφονίες του 37χρονου «Ρώσου αρχιμαφιόζου Αλεξάντερ Σαλόνικ» και της 19χρονης φίλης του Σβετλάνας Κατόβα, που τελέστηκαν το 1997», συνελήφθη στον διεθνή αερολιμένα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, αν και οι δολοφόνοι που αναζητούσε το Ελληνκό Επιτελικό κράτος είχαν καταδικαστεί στην Ισπανία.
 Σύμφωνα με τους ΕΛΑΣίτες ο καταζητούμενος ηταν 48χρονος Έλληνας υπήκοο, με καταγωγή από τη Γεωργία, που το 1977 ήταν 22 ετών.
 Όπως διαπιστώθηκε, εις βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα των ελληνικών διωκτικών Αρχών για τις δύο συγκεκριμένες δολοφονίες. 
Η σύλληψή του έγινε το απόγευμα της Δευτέρας, μετά την άφιξή του με αεροπλάνο που εκτελούσε πτήση από την Κύπρο προς τη Θεσσαλονίκη . Αμέσως απεδείχθητε οτι ο συλληφθείς δεν έχει καμιά σχέση με τα εγκλήματα, αλλά είχε εμπλακεί σε υποθέσεις ναρκωτικών.
 Ο Γεωργιανός συνελήφθη καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα από την Κύπρο, έφερε είχε στο σύστημα Σενγκεν το ίδιο ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο και ημερομηνία γέννησης με άνδρα που θεωρούνταν ότι βρίσκεται πίσω από τις δύο δολοφονίες. 
 Ωστόσο, όπως προέκυψε , ο συλληφθείς δεν έχει σχέση με τα εγκλήματα.
 Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι κατά τη σύλληψη του Γεωργιανού έγινε ταυτοποίηση τόσο των στοιχείων ταυτότητας, όσο και του δακτυλικού αποτυπώματος. 
Όπως φαίνεται οι φάκελοι των δύο υποθέσεων, δηλαδή του εν λόγω άνδρα και του βασικού υπόπτου για τις δολοφονίες, ενοποιήθηκαν από «Επιτελικό Λάθος» με αποτέλεσμα το αποτύπωμα του συλληφθέντα να είναι ίδιο με αυτό του ανθρώπου που θεωρείτο ως ηθικός αυτουργός των εκτελέσεων. 
 Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες από την Ισπανία , για τη δολοφονία Σαλόνικ έγιναν το 2000 συλλήψεις στη Βαρκελώνη, και οι ισπανικές Αρχές που συνέλαβαν τόσο τους ηθικούς όσο και τους φυσικούς αυτουργούς των δολοφονιών και τους οδήγησαν στην Ισπανική δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...