15/1/22

ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ

 

Οι κυβερνώντες εφιάλτες την χώρα μας τα τελευταία 50 χρόνια, θεωρούν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων είναι κατ’ ελάχιστον λοβοτομημένη. 
 Εγκληματικά λάθη εσκεμμένα και μεθοδικά από ανθρώπους που  κατ όνομα μόνον ήταν / είναι υπηρέτες του Ελληνικού λαού. Φρικτά ερπετά της πολιτικής ζωής οδήγησαν τη χώρα στον Ευρωπαϊκό Καιάδα χωρίς δισταγμούς προς όφελος αρχικά των πολιτικών τους επιδιώξεων αλλά και της τσέπης τους. 
 Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι από το πολιτικό συνοθύλευμα και τους αυλικούς τους που αδίστακτα παίζουν τον ρόλο …….συνεργάτη του Ξένου Κατακτητή  . 
 Κανένας Eλληνας(;;;;;) πολιτικός δεν έχει συναισθανθεί το μέγεθος της προδοσίας του απέναντι στον Ελληνικό λσό . 
 Αυτό που κατάφεραν είναι να τρεμοσβήνει το καντήλι του Ελληνικού Γένους μετά από 5.000 χρόνια άσβεστης και λαμπρής φλόγας για όλο τον κόσμο. Και αυτό που βλέπουμε πέρα από συναισθήματα οργής είναι αισθήματα απόλυτης αηδίας και αποστροφής. Το μόνο που ενδιαφέρει τους αισχρούς αυτούς προδότες είναι η…..ανακύκλωσή τους.
 Για τα βρωμερά αυτά παμφάγα της εποχής μας που κυλιούνται ασύστολα στο βούρκο του ψεύδους και της απόλυτης διαφθοράς το μόνο σημαντικό είναι η συνέχιση του βιασμού της χώρας. Ξεφυτρώνουν με ρυθμούς πολυβόλου από παντού σε όλο το υπάρχον σάπιο πολιτικό σύστημα. 
 Καστανίδηδες – Λούκες – Καρατζαφέρηδες – Βορίδηδες - Κούληδες – αβαπτιστοι ΓΑΠ – άθεοι Τσίπρες και λοιπά αποβράσματα που υπηρέτησαν και υπηρετούν το διεφθαρμένο σύστημα, βούλιαξαν και κατέστρεψαν ουσιαστικά τον τόπο. 
 Τέτοια ακατέργαστα τομάρια δεν έχει ξαναδεί αυτός ο τόπος από την εποχή των μαυραγοριτών της κατοχής. 
 Απέδειξαν ότι επένδυσαν πολύ καλά τα κέρδη τους αληθινά και ψεύτικα, με ευρωπαϊκές θέσεις, με πρωθυπουργικούς θώκους, με υπουργικές θητείες. 
Και με απόλυτη ασυλία και ασυδοσία σε βάρος της χώρας που είχαν ορκιστεί να διαφυλάττουν ως κόρη οφθαλμού. 
Και με την απόλυτη κοροϊδία, το ασύστολο και απύθμενο ψέμα σε βάρος όλων μας. 
 Τα πολιτικά σκουπίδια που εξοντώνουν ένα περήφανο λαό και επαίρονται ότι τον σώζουν, εξαθλιώνοντας εκατομμύρια συνέλληνες, δεν πρέπει να έχουν καμία ευκαιρία. 
Κανένα συγχωροχάρτι για κανένα λόγο. 
Πρέπει να εξαφανιστούν από την συλλογική και ατομική πολιτική μνήμη και να παραμείνουν μόνον ως οι στυγνοί και ανελέητοι εγκληματίες που διέλυσαν τις δομές μιας χώρας και την υπερηφάνεια ενός Έθνους. 
 Αγράμματοι και ανιστόρητοι γνωρίστε επιτέλους οτι: 
ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΜΕΜΝΗΣΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟΝ ΑΡΧΕΙ ΟΥΚ ΑΕΙ ΑΡΧΕΙ 
Εξοστρακίστε τους με την ψήφο σας..

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: