12/1/22

Ο λύκος, λέει, στην αναμπουμπούλα χαίρεται.


 Οι εμβολιασμένοι αριστεροί και όχι μόνο στέκονται στο πλευρό   του χαζού καταναλωτή και ζητούν την ψήφο του γιατί εμπορεύονται την ακρίβεια στη ράφια.

Εν τω μεταξύ ο Τζον Κατσιματίδης, ο  «βασιλιάς των σούπερ μάρκετ» , εξήγησε  πώς η «Όμικρον» σε συνδυασμό με το ΑΛΑΦΟΥΖΟΛ και την  BND ανεβάζουν τις τιμές.


Εν τω μεταξύ , κάτι μου λέει ότι ο καταδρομέας και ο μαύρος Εύζωνας χωράνε μαζί με τον Κατσιματίδη και τον Ταμτάκο στο Ρέϊνμπόου κοαλίζιον του Μηχανικού και θα αφήσουν τον φαρμακοδεξιό με τον Σεμέδο στην απέξω.

Ο Τζον Κατσιματίδης, ο  «βασιλιάς των σούπερ μάρκετ», ήταν  ο χορηγός του μπατριώτη Ταμτάκου και στηρίζει την εθνική προσπάθεια μς μαζευτούν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με τον σοβαρό Μηχανικό  σε συνδυασμό με  ΑΛΑΦΟΥΖΟΛ,  BND και ΜΠΟΓΔΑΝΟ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εντάξει είναι όντως Λουΐζης Ριανκούρ 85, Αθήνα

http://www.adjustice.gr/webcenter/portal/dprotodikeioath

τώρα πρέπει να ετοιμάσουμε το κείμενο να τους το στείλουμε με το καλημέρα

Ανώνυμος είπε...

το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών είναι όντως Λουΐζης Ριανκούρ 85, Αθήνα

http://www.adjustice.gr/webcenter/portal/dprotodikeioath

τώρα πρέπει να συνταχθεί η προσφυγή να την εκτυπώνει ο καθένας και να πηγαίνει κατευθείαν με το που θα εκδοθεί το πρόστιμο

Ανώνυμος είπε...

Τί δικαιοσύνη να περιμένουμε και από το διοικ. πρωτοδ. αφού μπαίνοντας στην ιστοσελίδα του πρώτη απόφαση που βλέπουμε 8/11/2021 είναι η απόρριψη της προσφυγής των μελών της οικογενειας του δολοφονημενου Μανώλη της Χ.Α. Το κράτος και το οικείο α.τ. δεν έφεραν καμία ευθύνη λέει γιατί το περιπολικό περνούσε τακτικα απο κει. Η Χ.Α. φταίει λέει που δεν τους ειδοποίησε πως είχαν εκδηλωση. Ούτε αναγνωρίζει το δικαστήριο πως έγινε τρομοκρατική επιθεση παρ' όλο που δέχονται την ύπαρξη ανακοινωσης ανάληψης ευθύνης για εκδίκηση για την δολοφονία του ατιεξουσιαστη "καλλιτεχνη". Αυτά δηλαδή που δώσανε στου "καλλιτεχνη" τη μανα, και παρ' ολιγο προεδρο δΕΙμοκρατιας, από τα εκατόευρα μας θα τα παρουν.

Ανώνυμος είπε...

Αδιαφορία ανάλογη τού όγκου του εισέπραξα από το μπακάλη ζητώντας του βοήθεια.

Τα ίδια και από το παπαδαριό της Ν. Υόρκης.

Αντίθετα, έναν οβριό,πού βρέθηκε σε ανάλογη θέση, έσπευσαν όλοι να τον βοηθήσουν.

Όταν ακούω για Ελληνική Ομογένεια στο Αμέρικα, ΞΕΡΝΩ!
Να πάει να γ@.... η Ελλάδα μού έλεγαν.
Τώρα, θέλουν να σώσουν την Ελλάδα...

Βρε, ούστ, φιλάνθρωποι!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...