5/1/22

O Πουστρόν το έβαλε βαθειά και λύσσαξε. Κατήγγειλε τους ανεμβολίαστους της Γαλλίας ως «μη πολίτες» και ορκίσθηκε: «Θέλω πραγματικά να τους τσακίσω. Και έτσι θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, μέχρι το πικρό τέλος. Αυτή είναι η στρατηγική.»‎ Εινα προφανές ότι δεν αφορά πιά τα ΠΦόλια

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιμένω κύριε Χατζαρα: μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχουν όσοι έσπευσαν εύκολα να εμβολιαστούν! Τουλάχιστον στην Ελλάδα η ευθύνη των εμβολιασμενων είναι πολύ μεγάλη! Αν δεν εμβολιαζοταν ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού αλλά μόνο ελάχιστοι, η παλιοκυβερνηση ίσως δεν θα προχωρούσε στα επώδυνα και επαισχυντα μέτρα!!Διότι οι Αθεατοι παρακολουθούν και μετρούν τις αντιδράσεις του λαου. Και αναλόγως κινούνται και σχεδιάζουν. Αυτοί,οι εμβολιασμενοι, φταίνε κατά ένα μεγάλο μέρος που βλέπουν τα παλιοκαναλα και υπακούν τυφλά σε αυτά που λένε!!

Ανώνυμος είπε...

Οσοι εχουν προσβαση σε "κλασικης" τεχνολογιας εμβολια (τα κινεζικα, το ινδικο, το γαλλικο) το θεωρω βλακεια να μην εμβολιασθουν (μακαρι να τα ειχε φερει το ενκουλι). Για τα mRNA & Αδενοιου συμφωνω, Μ Α Κ Ρ Ι Α!!!!

Ανώνυμος είπε...

Όπως ο γουρλομάτης θα *ΤΣΑΚΙΣΕΙ* το νατιβισμό...

-Εντολές εκτελούν και οι 2.
-Ομοαίματοι είναι και οι 2.