21/1/22

Αφου το λένε ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ και οι ΕΙΔΙΚΟΙ με Tίτλους ΤΚ9, WC, SOFTEX, και ZEWA

Πολλοί πιστεύουν στα εμβόλια διότι "Το λένε οι γιατροί" . "ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ " ! 
Λοιπόν αυτοί οι γιατροί δείτε τί σόϊ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ είναι : 

 - Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ λέει οτι τα νιτρικά και τα νιτρώδη άλατα ( που μπαίνουν σαν συντηρητικά στα λουκάνικα , τα σαλάμια και σε όλα τα άλλα αλλαντικά ) είναι ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ! Οι γιατροί όμως δεν απαίτησαν ποτέ να απαγορευθούν αυτές οι ουσίες ! 

- Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ λέει οτι οι μαργαρίνες ( όλα αυτά που ΜΟΙΑΖΟΥΝ σαν βούτυρο αλλά δεν γράφουν απο έξω "βούτυρο" ) είναι πολύ βλαβερές . Οι γιατροί όμως δεν απαίτησαν ποτέ να απαγορευθούν αυτές οι ουσίες ! 

- Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ λέει οτι η πολλή ζάχαρη βλάπτει . Και το φωσφορικό οξύ προκαλεί πέτρες στα νεφρά . Η Κόκα-Κόλα περιέχει μεγάλη ποσότητα και απο τα δύο . Οι γιατροί όμως δεν απαίτησαν ποτέ να απαγορευθεί η Κόκα-Κόλα !

 - Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ λέει οτι ΠΟΤΕ κανείς δεν πέθανε απο υπερβολική δόση κάνναβης ( πολλοί πέθαναν όμως απο πολύ τσιγάρο και αλκοόλ) .  Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ λέει οτι η κάνναβις παράγει πολλά χρήσιμα προϊόντα ( λάδι , χαρτί , ύφασμα ) . Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ λέει οτι η κάνναβις προκαλεί ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ εξάρτηση απο το τσιγάρο ! Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ λέει οτι πρέπει να εξετάζουμε σοβαρά αναφορές που λένε οτι η κάνναβις θεραπεύει πάρα πολλές ασθένειες . Οι γιατροί όμως ΟΥΔΕΠΟΤΕ απαίτησαν να νομιμοποιηθεί η κάνναβις !

 Λοιπόν , άλλο πράγμα οι "(επαγγελματίες) γιατροί" και άλλο πράγμα οι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ .
 Λίγοι γιατροί είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ επιστήμονες . Και αυτούς τους λίγους , δεν τους δείχνει η τηλεόραση !

Π.Π. 

 Υ.Γ. Ο Σόλων είπε οτι στην εποχή του ο μέσος όρος ζωής ήταν 72 χρόνια . Και σήμερα τόσος είναι ! Παρ' όλα τα γιατρικά ! Τί φταίει ; Φταίει το ότι οι σκάρτοι , επίορκοι γιατροί και άλλοι πτυχιούχοι δημιούργησαν πολλές ασθένειες ( σκουπιδοτροφές , άγχος , συνωστισμός σε τερατουπόλεις , ανθυγιεινές συνθήκες εργασίας ) έτσι ώστε απο την μία σώζουν ζωές και απο την άλλη σκοτώνουν .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...