10/6/22

Ο ΑΔΩΝ-ΟΥΚΟΣ και οι καλεσμένοι του


 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://sportdog.gr/life/egklhma/article/714011/anoigoyn-stomata-gia-giwrgo-tragka-h-sthriksh-ypshlobathmoy-politikoy-kai-o-fylakismenos-vid

Τα 5 ακίνητα του στην Αμερική, στο Μαϊάμι στην οδό Bayshire Dr σε συγκρότημα κατοικιών, στην Ουάσινγκτον, στο Μπέβερλι Χιλς στο Las Vegas, στους Veer Towers και στην Νέα Υόρκη στην 5η Λεωφόρο στο Olympic Tower κοστίζουν πολλά εκατομμύρια, οι τιμές ζαλίζουν.

O ουρανοξύστηs Olympic Tower, που έχτισε ο Αριστοτέλης Ωνάσης στο Μανχάταν, είναι ως σήμερα σύμβολο ισχύος και χρήματος.

Το διαμέρισμα του Τράγκα βρίσκεται στον 28ο όροφο και φτάνει να ψάξει κανείς λίγο στην αγορά του real estate της Νέας Υόρκης για να διαπιστώσει ότι ένα διαμέρισμα 120 τετραγωνικών μέτρων στον συγκεκριμένο ουρανοξύστη κοστίζει 2.400.000 ευρώ, ενώ αυτό των 166 τ.μ. φτάνει τα 4.040.000 ευρώ.

Τo σπίτι των 250 τετραγωνικών έχει 20.000 το τετραγωνικό και συνολική τιμή τα 5 εκατομμύρια με θέση παρκινγκ και ιδιωτική ταράτσα.

Τις τιμές φουσκώνει και μία άλλη λεπτομέρεια οι διάσημοι γείτονες, όπως η οικογένεια Gucci. Mε τέτοιους ενοίκους η φήμη και οι τιμές στον 190 ημερών ουρανοξύστη παίρνουν την ανιούσα.

Το Olympic Tower πήρε το όνομα του από την Olympic Airlines που είναι πρόεδρος ο Αριστοτέλης Ωνάσης.

Όταν το κτήριο άνοιξε, ο Αριστοτέλης Ωνάσης πήρε ένα διαμέρισμα.

Ο διάσημος σχεδιαστής Halston, ο δισεκατομμυριούχος Adnan Khashoggi είχε ένα ρετιρέ μεζονέτα από το 1976 μέχρι το 1993 και η ηθοποιός Anne Hathaway υπήρξαν επίσης ένοικοι.

To κτήριο έχει θυρωρό, γυμναστήριο αποκλειστικά για τους ενοίκους και κεντρικό κλιματισμό ανάμεσα στις άλλες παροχές του. Αν κάποιος δελεαστεί τα σπίτια που τώρα είναι διαθέσιμα κοστίζουν αρκετά εκατομμύρια, όμως δίπλα στην πόρτα του κανείς θα βρει το Central Park, το Μπερκλέι και το μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα κοινόχρηστα για όλες αυτές τις παροχές φτάνουν τα 2000 και 3000 ευρώ τον μήνα.

Ανώνυμος είπε...

Δίκαιη περιγραφή

Με εξαίρεση τον δικηγόρο, αυτός βγάζει άλλους, όσοι έχουν ασυλία δεν τον χρειαζονται!

Ανώνυμος είπε...

Σωστόοοοοοος!!!!!!Τέλειο!

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...