18/12/22

Η Ρωσία θα κάνει τον κόσμο πιο δίκαιο


 

 Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στη Ρωσία και στον κόσμο οδηγούν στο καλύτερο.
 Ο Πούτιν εξέφρασε αυτή την  την άποψή σε ομιλία του προς τους συμμετέχοντες στο πρώτο συνέδριο του ρωσικού κινήματος παιδιών και νεολαίας. 
 Ο Ρώσος Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι η Ρωσική Ομοσπονδία θα είναι σε θέση να αλλάξει τον κόσμο έτσι ώστε όλοι οι λαοί να είναι ίσοι, όλοι να έχουν το δικαίωμα στο σεβασμό και όλοι να έχουν την ευκαιρία για μέγιστη ευημερία.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην τα λες και πολύ φανερά αυτά διότι κάτω στην Κύπρο αρκετοί τα έχουν με την Ρωσία επειδή ο Λαβρωφ, λένε, μίλησε για τουρκική δημοκρατία Βόρειας Κύπρου(ΤΔΒΚ).Και λένε ότι η Ρωσία υποστηρίζει την τουρκία. Βεβαια η Αλήθεια είναι αλλού αλλά αντε αυτό να το πεις σε κάποιους (μ)"πατριωτες" στο νησί.

Ανώνυμος είπε...

μακάρι να ισοπέδωσει όλη αυτήν την πόρνη της Βαβυλώνας που έχει απλωθεί παντού σε όλον τον πλανήτη και θέλει να μας πνίξει με τα πλοκάμια της

Αγαπη Μονο είπε...

Αργεντινη-Αραπαδες 4-2 στα πεναλτυ

Ανώνυμος είπε...

Εν τω μεταξύ στην Δύση :
https://www.canada.ca/en/health-canada/services/medical-assistance-dying.html

Medical Assistance In Dying.

Από το επίσημο υπουργείο υγείας του Καναδά. Τι να λέμε τώρα είναι πολύ μπροστά οι άθλιοι!!

Ζητώ η Αγία Ρωσσία. Η ορθοδοξία θα σώσει τον κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

Ομοφυλιφιλικη προπαγάνδα σε παιδιά σχολείου στην Κύπρο με το πρόσχημα θεατρικής διασκευής του έργου ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες.

https://www.alphanews.live/cyprus/i-erotisi-poy-pyrodotise-antidraseis-kaikopike-stin-paidiki-parastasi-toy-thok

Ανώνυμος είπε...

Όμοια επιχείρηση και στην Ελλάδα με το έργο ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ του
Φρανκ Βέντεκιντ
Διασκευή της 'Ανια Ράις
ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ - ΣΚΗΝΗ ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ (ΡΕΞ)
https://www.ticketservices.gr/event/to-ksypnima-tis-anoiksis/?lang=el

Προπαγάνδα ομοφυλοφιλικη, γενικού αμοραλισμου, ηθικού ξεπεσμου, ναρκωτικών, αυτοκτονικος ιδεασμος σε ανήλικους και δεν συμμαζεύεται.
Κουφιες αρλουμπολογιες με λεκτικές πομφολυγες για σχετικότητα καλού κακού κλπ. Παρακαλείται οποίος πλήρωσε για να το δει να γράψει αναφορά σε εισαγγελία.

Ανώνυμος είπε...

Αλά της και ο ιππότης ο κτηνιατρος

https://dimpenews.com/2022/12/17/%ce%bf-%ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%bb%ce%b9%ce%ac%cf%82-%ce%ba%ce%ac%cf%81%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%bb%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%bc%ce%84%ce%b5%cf%80%ce%af%ce%b8/