4/12/22

Το Ολιγαρχικό Εμβολιαστικό Τόξο και οι ΚωλοΕλληνες του Κατσαριδιάρη

 

Η Χρυσή Ομελέτα όπως και οι Ημιανεξάρτητοι του Τζώνυ Γουώκερ και ο σοβαρός Αριστερός,  Κυρ Φώτης Κουρέλης ήταν μέρος του  μνημονικού πολιτικού σκηνικού που δημιούργησαν το 2012 οι Διεθνείς Τραπεζίτες.

 Μετά την πολιτική χρεωκοπία του  «Αρχηγέ Μου»,  ανέλαβε να συνεχίσει ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ  το ακροδεξό   «γελαστό παιδί». 

Το  ΤΚ9  «ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ» εργάζεται για το Ολιγαρχικό Εμβολιαστικό Τόξο , ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΊΑ και τους Μητσοτακένσκι

Είναι παράρτημα της Αγίας ΚωλοΟικογένειας  των Μητσοτακένσκι και της Πρεσβείας και τους Χρηματοδοτούν ΤΟ Πετρέλαιο και οι Απόρρητες  Εθνικές Δαπάνες.

 Η Κατσαριδιάρης δεν είναι φυλακή για τις ιδέες του, και δεν είναι πολιτικός κρατούμενος της ΝΔ. Είναι συνεργάτης τους και η φυλάκιση είναι «μπούστερ». 

Άλλωστε δεν θα μπορούσαν να έχουν τον Λαγό μέσα και τον δικό τους έξω,

Οι Μητσοτακένσκι, «τρώνε πίνουν ληστεύουν  ξεπουλάνε τη χώρα και αφανίζουν τους Έλληνες που τους αντικαθιστούν με λαθροεισβολείς» αλλά. οι «Κωλο Ελληνες» του Κατσαριδιάρη  θέλουν την «Κουλή» πρωθυπουργό για να του Κάνουν «Εθνική Αντιπολίτευση» κλωτσώντας καφάσια στα πανηγύρια. 

Τα εμβολιασμένα ΕΘΝΟΛΑΜΟΓΙΑ αγωνίζονται για την Αυτοδυναμία της Κούλας . 

Το  Κίνημα21 θέλει να κλείσει στα Κάτεργα ΟΛΟ το Κωλόσογο των Μητσοτακένσκι. Αλλά τα Cia Ντιρέκτ ΕΘΝΟΛΑΜΟΓΙΑ θέλουν άλλα 4 χρόνια την Κούλα πρωθυπουργό για να έρθει μετά… η σειρά τους. 

Μην ξεχνάτε τις βαθειές υποκλίσεις του Μανιάτη στην Ντόρα. Αυτή τον χρηματοδοτούσε το 1990.

 Η παρέα του Κατσαριδιάρη αποτελείται από ρουφιάνους και παλιανθρώπους που εκμεταλλεύονται  Καλούς Έλληνες.

 Πάρτε με τις Λεμονόκουπες μόνο τους  ρουφιάνους και τους παλιανθρώπους.ΤΑ ΕΘΝΟΛΑΜΟΓΙΑ.

Οι Καλοί Έλληνες κάποια στιγμή θα τους καταλάβουν

 

Σπυρίδων Χατζάρας

 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εάν ο Αλγερινός εργάζεται σε δημόσια δομή υγείας ανεμβολίαστος, μιλάμε για τεράστιο σκάνδαλο και ρουσφέτι του Πλευρη που ισοδυναμεί με πιστοποιητικό Μητσοτακοφροσύνης τέτοιο, που και ο τελευταίος αγράμματος Ελληνας μπορεί να αναγνώσει.
Αμα απο την άλλη είναι εμβολιασμένος, τότε μιλάμε για πολιτικό απατεώνα επιπέδου Τσιπρα και βάλε.
Σε κάθε περίπτωση, ο Αριος απο τη Μπαρμπαριά πιάστηκε για άλλη μια φορά με τη γίδα στη πλάτη. Ψήφος σε αυτόν, στο Ταμτάκο με τις κοιραλοιφές, στον μαύρο εύζωνα, στον τρελή νοτιά ή στον ογδονταπεντάρη ισούται με ψήφο δαγκωτό Μητσοτάκη και βουρ στο νταμπλα με τα κουλούρια.

Ανώνυμος είπε...

Να είστε πάντα καλά κύριε Χατζαρα για το πολύ εύστοχο σχόλιό σας και τον Αγώνα σας γενικότερα. Όπως είπατε, η Χρυσή Ομελέτα είχε στις τάξεις της πολλούς ρουφιάνους που παρίσταναν τους....."πατριώτες" και αρκετοί από δαύτους ζουν ανάμεσα μας κι ακόμα εκμεταλλευονται Καλούς αλλά φτωχούς Έλληνες στην καθημερινότητα με...... διάφορους τρόπους. Είναι κλασσικοί ρουφιανογιαννηδες με εβραϊκή νοοτροπία που προσπαθούν να βγάλουν "από την μύγα ξύγκι" κάτι το οποίο αποδεικνυει ακριβώς αυτήν την.... εβραϊκή νοοτροπία τους. Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες σε εσάς, κύριε Χατζαρα, αλλά κυρίως στον Θεό που βρεθήκατε εσείς να αποκαλυψετε την Αλήθεια και να μιλήσετε για πράγματα που ποτέ στο παρελθόν κανένας δεν τολμούσε να θίξει. Ο ελληνικός λαός πρέπει πραγματικά να σας ευγνωμονει για πάντα και να παρακαλάμε τον Θεό να σάς έχει γερό και υγιή για να συνεχίζετε την προσπάθεια για την αφύπνιση του κόσμου. Μαζί με τον κύριο Ζώη βεβαίως. ΣΑΣ Ευχαριστούμε!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΑ ΕΥΣΤΟΧΟΣ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΚΥΠΑΤΖΟΝΙΑ ΤΗΣ ΟΠΗΣ ΑΦΟΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΤΙΡΕΚΤ ΥΣΤΕΡΟΧΑΦΙΕΔΩΝ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ για πιο αναλυτικά. (Παρακαλώ το ιστολόγιο να δημοσιευθεί):
https://traianou.gr/2022/12/tilefonikes-ypoklopes.html

Ανώνυμος είπε...

Κλασίδω! Έλα μπανάνα! Τι έχεις να μας δηλώσεις μωρή λουλού, φτυστός ο ξάδερφος του Ελ-Αραμπί; Έ "Άριε" γυφτότουρκε;

Ανώνυμος είπε...

...... οι διάφοροι ρουφιανογιαννηδες εκμεταλλεύονται τους καλούς και φτωχούς Έλληνες με διάφορους..... "κοινόχρηστους" τρόπους, πρέπει να συμπληρώσω στο παραπάνω σχόλιο.

nastoylis@gmail.com είπε...

Οι εξελίξεις εκ της αφοδευματικής σκατοπής είναι συγκλονιστικές. Ομιλούμε περί ενός πνευματικά ανάπηρου ο οποίος βλέπει οράματα αλλά και ως υπεράνθρωπος, φτυνει εσένα δέρνει τον Ζ. απωθει τους Τουρκους, εξοντώνει τους πράκτορες και αυτό διότι πιστεύει ότι είναι υπεράνθρωπος. Πιστεύει οτι δέχεται επιθέσεις ενώ βρίζει ως μαλτεζος βαρκάρης και θεωρεί οτι τον παρακολουθούν οι μυστικές υπηρεσίες, ο Ραχωβίτσας, οι εξωγήινοι κλπ. Ο τύπος που τον βλέπουμε να σέρνει την ανυπαρξία του στην Α. Παρασκευή ΚΑΙ φοβάται μην τις αρπάξει απο ανάπηρη γύφτισα, ενω το σχέδιο τυφων, είναι φτιαγμένο για την υπέρλαμπρη προσωπικότητά του, που χωρίς αυτήν δεν θα υπήρχε Ελλάς. Ως τώρα το σκουπίδι αυτό έχει γλυτώσει το γιαούρτωμα, διότι μάλλον το γιαούρτι πολύ του πέφτει με τις νέες ανατιμήσεις....Ηδη όμως έπρεπε να έχει παρέμβει εισαγγελέας για να ξεκαθαρίσει το τι ακριβως συμβαίνει , διότι η έχουμε να κάνουμε με έναν δειλό γραφικό εγκληματία που εκτονώνεται υβρίζοντας, η με ένα θλιβερο ψυχασθενη σε βαρύ παραλλήρημα . Πρέπει να πάρει τον δρόμο του είτε για το Δαφνί, είτε για τον Κορυδαλό. Αυτεπαγγέλτως και όχι κατόπιν μηνύσεων και αγωγών, που ελπίζω να μην τις γλυτώσει, διότι αρκετα τον έχετε ανεχθει και εσεις και εμείς, τον θυμάμαι να ξανακάνει τα ίδια δημοσίως απέναντι σε ανθρωπους καλοπροαίρετους, μιλάμε για κινούμενη κουράδα , εκτός και αν του καταλογίζετε την ψυχική νόσο οπότε τον λυπάστε. Οι ΑγιοΠαρασκευιώτες, παίζει να μην του χαριστούν διότι τα έχει ξανακάνει αυτά, δεν έχει κανεναν σεβασμό και για τίποτα, έχει μαγαρίσει ακόμα και Τον Θεό και τους Αγίους,μιλάμε κυριολεκτικα για χολεριασμένη οπη αφόδευσης, βόθρο, ε λοιπόν μια καρπαζιά Αγιοπαρασκευιώτικη μπας και έρθει στα συγκαλά του, καλό θα του κάνει, μπορεί και να ξυπνήσει, έστω και στα 60 του ο μαμάκιας . Είναι και ηλίθιος...Ανοιξε ρε Λαλάκη τα σχόλια στο μπλοκ σου να δεις τι γνωμη έχει ο κόσμος...αντε να σε δουμε λεβέντη μου.....και προπαντώς, ρωτα την μαμά αν έχει κομποδεμα για να πληρώσει, διότι η αγωγαρα έρχεται

Ανώνυμος είπε...

ο ψυχακιας της εσχατης οπής αφόδευσης έχει μίσος για σένα και τον Ζώη, βρίσκεται σε παραλλήρημα, ονειρευεται οτι του μιλάν οι Αγιοι και απειλει να σας δειρει κιολας.ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ. Έχει ενοχληθει που τον γραφετε στα @@σας. Ξεκινησε βρίζοντας τον Ραχωβίτσα δήθεν ότι έβαλε να τον δείρουν, επιτέθηκε σε ένα κακόμοιρο κορίτσι που ψευδώς το παρουσιάζει σαν πρωην ερωμένη του και πρέπει να τον καταγγείλει η ίδια, συνέχισε με εσας, μη σεβόμενος τίποτα, μιλαμε για κολοπαιδο η ψυχασθενή, δεν ξέχασε ουτε την ματζικ ντε σπελ, η οποια κακια μαγείρισα ειναι, χαζή δεν είναι και τον αγνόησε. Πλησιάζει η ωρα για την Ευελπίδων η το Δαφνί. Ειδικά οι τελευταίες αναρτήσεις δείχνουν επικίνδυνο ψυχασθενη για τον εαυτό του, διότι στο τέλος θα εκραγεί δημοσίως και θα τον αρχίσουν οι περαστικοί στις καρπαζές. ΣΩΣΤΕ ΤΟΝ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟ...Εν τω μεταξύ όσο εσεις επιτίθεστε στο σύστημα, αλλο τόσο επιτίθεται και αυτος σε εσας...ΤΥΧΑΙΟ;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΛΑΚΗ ΜΑΜΑΚΙΑ, ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΠΑΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ...ΑΡΧΙΛΑΛΑΚΑ

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...