6/12/22

Ο Χαζός τηλεθεατής πιστεύει ότι ο Μητσοτακένσκι του κάνει καλό


 Σε νέα έρευνα μιας συγκεκριμένης εταιρείας που δουλέψει για τη Νέα Δημοκρατία το 53,3% των συμμετεχόντων , δήλωσαν ότι δυσκολεύονται πολύ να πληρώσουν σε υποχρεώσεις όπως αποπληρωμή δανείων, καρτών κ.λ.π. Επίσης το 66.5% δηλώνουν μάλλον και σίγουρα απαισιόδοξοι για την προσωπική τους οικονομική κατάσταση. Σχεδόν το 84% των χαζών δήλωσε ότι κάνει μειώσεις στην κατανάλωση ενέργειας, για να στηρίξει το εμπάργκο στη Ρωσία, ενώ το 83,2% έχει βάλει «μαχαίρι» στη αγορά καταναλωτικών προϊόντων. Το 66, 4% περιορίζει τη χρήση του  αυτοκίνητου, επειδή η βενζίνα τους πέφτει ακριβή. Το 18,7% των γονέων έκοψε το φροντιστήριο των παιδιών . Το 49,3%, μάλιστα, δηλώνει λίγο ή καθόλου ικανοποιημένοι από τα μέτρα της Κυβέρνησης για να πέσουν τα τιμολόγια της ενέργειας. Το 45,3% δηλώνει πολύ και αρκετά ικανοποιημένοι.

Όσον αφορά συνολικά για τα μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση για την ακρίβεια και την στήριξη των νοικοκυριών, το 54,1% θεωρεί ότι δεν προσφέρουν σχεδόν τίποτα. Μόνο  το 45,2% θεωρεί ως βασική αιτία για την ακρίβεια την πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης και το 47% των ηλιθίων πιστεύει ότι η διεθνής συγκυρία είναι η κύρια αιτία . Και στην άλλη δημοσκόπηση της  RASS,  το 57,3%  που είναι χαζοί τηλεθεατές έχουν φάει το αφήγημα  ότι «οι ανατιμήσεις στην αγορά είναι πρωτίστως απότοκο της διεθνούς συγκυρίας . Μόνο το 41,7%, του δείγματος της RASS  πιστεύουν ότι για την ακρίβεια φταίει η κυβέρνηση. Για αυτό οι πελάτες της RASS  ψηφίζουν : ΝΔ με 31,3%,  ΣΥΡΙΖΑ   23,5% . Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής 13,8% ,  ΚΚΕ  6,2%,  Ελληνική Λύση έχει 3,8% και  ΜεΡΑ25 παίρνει 3,3%.

Στην Δημοσκόπηση της RASS το 6,4% δεν είναι καθόλου ανήσυχο για το τι ξημερώνει αύριο,και το 14,2% είναι αρκετά αισιόδοξο. Η κρίση είναι ευκαιρία.

Στην πρώτη δημοσκόπηση το 32.1%  δηλώνουν σίγουρα και μάλλον αισιόδοξοι για τα οικονομικά τους. Είναι οι Κλεφτολουμπινέ, αυτοί που περιμένουν επιχορηγήσεις, επιδοτήσεις και μπόνους.

Το 30,2%  θεωρεί μικρή αλλά αναγκαία βοήθεια τα μπόνους των Μητσοτακένσκι και το 14,2% τα κρίνει ως σημαντική βοήθεια δεδομένων των συνθηκών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...