9/12/22

Ρεπορτάζ αγοράς στην κατεστραμένη από τις κυρώσεις Μόσχα που ειναι πιό φθηνή από το Μητσοτακιστάν

 


Ο δημοσιογράφος της Rebel News, Τζέρεμι Λοφρέδο, ταξίδεψε στη Μόσχα. 
Σύμφωνα με τα δυτικά κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, οι κυρώσεις έχουν καταστροφικές επιπτώσεις στη ρωσική οικονομία. 
 Το PBS NewsHour ανέφερε ότι οι κυρώσεις πλήττουν σκληρά την Ρωσία. Οι New York Times ανέφεραν ότι η Ρωσία αντιμετωπίζει ελλείψεις τροφίμων. Η Washington Post μάλιστα σύγκρινε τις κυρώσεις με την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης.

 Ο Λοφρέδο επισκέφτηκε ένα σούπερ μάρκετ στην καρδιά της Μόσχας.

 Τα ράφια ήταν καλά εφοδιασμένα. Μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος αγόρασε ένα λίτρο γάλα για 89 ρούβλια (1,33 ευρώ), ένα καρβέλι ψωμί για 60 ρούβλια (90 σεντ), μισό κιλό κιμά για 175 ρούβλια (2,62 ευρώ), 10 αυγά για 99 ρούβλια (€1. .48) και ένα μπολ με μανιτάρια για 79 ρούβλια (€1,18). Πλήρωσε 799 ρούβλια (11,94 $) για ένα καλάθι με είδη παντοπωλείου.
Αντε, και στα δικά  μας σουπερ μάρκετ να πάρεις με δεκα ευρώ ότι πήρε ο δημοσιογράφος της Ρέμπελ Νιούζ στη Μόσχα

Πηγή Σύμφωνα με τα δυτικά ΜΜ, οι κυρώσεις έχουν καταστροφικές επιπτώσεις στη ρωσική οικονομία. - KORAKAS NEWS (korakas-news.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...