14/12/22

ΚΑΤΑΡΓΚΕΪΤ:Ο κόραξ των Κόκκινων δανείων και εκλεγμένος με την ΚΝΟΥΔΟΥ Ανδρέας Πάτσης ήταν πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής φιλίας με το Κατάρ.


 Η Ελληνική Βουλή λοιπόν, έχει συστήσει Κοινοβουλευτική Επιτροπή για τη φιλία με το Κατάρ, πρόεδρος της οποίας εμφανίζονταν ο μέχρι πρότινος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Πάτσης! Αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Αραμπατζή.  

Ο κ. Πάτσης ως Πρόεδρος είχε δηλώσει

" Το Κατάρ έχει υψηλή θέση ανάμεσα στις πιο πλούσιες χώρες του κόσμου, αλλά ταυτόχρονα παίζει σημαντικό ρόλο στις γεωπολιτικές εξελίξεις της περιοχής μας και ευρύτερα. Η ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών μόνο οφέλη μπορεί να έχει για εμάς και αυτό φάνηκε από την πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Σκοπός και ευθύνη μου είναι, πέραν της βελτίωσης των πολιτικών σχέσεων, να αναζητήσω δυνατότητες συνεργασίας σε οικονομικό επίπεδο. Υπάρχουν πάρα πολλά είτε προϊόντα είτε υπηρεσίες που θα μπορούσαν να φανούν χρήσιμες με τον φίλο λαό του Κατάρ. Αυτό όμως απαιτεί προσπάθεια και δουλειά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 20η Απριλίου στην Ιστορία

H 20η Απριλίου είναι η 111η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Υπολείπονται 255 ημέρες μέχρι τη λήξη του έτους.   491 ....