16/12/22

KATAR ΑΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΝΣΚΗ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜ

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Το εγχειρίδιο του Ροκφέλερ
Γράφοντας το 1989, ο συγγραφέας συνωμοσιών A. Ralph Epperson εξηγούσε την Επιχείρηση Lockstep από το εγχειρίδιο Rockefeller Playbook με μια απίστευτη κατανόηση της σημερινής ιατρικής δολοφονικής συνωμοσίας.

Πρώτη φάση: Κοινό κρυολόγημα/γρίπη, το πολύ ήπια συμπτώματα. Τα μέσα ενημέρωσης δημιουργούν μαζική παράνοια και φόβο. Ένα ελαττωματικό σύστημα δοκιμών ανιχνεύει οποιοδήποτε γενετικό υλικό και προκαλεί θετικό αποτέλεσμα. Οι ψεύτικες στατιστικές αποδίδουν όλους τους θανάτους στο Covid-19 προκαλώντας λουκέτα και καταπνίγοντας την αντίσταση του κοινού.

Δεύτερη φάση: Απίστευτο, ο Epperson προβλέπει ότι το εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα που επιδεινώνεται από την έλλειψη τροφής, την κοινωνική αποστασιοποίηση, τη χρήση μάσκας και την έλλειψη επαφής με το ηλιακό φως και τα υγιή βακτήρια οδηγεί στην έκθεση στην ακτινοβολία 5G, κάτι που περιγράφει απροσδόκητα τη θέση στην οποία βρισκόμαστε σήμερα, 34 χρόνια αργότερα.

Τρίτη φάση: Εάν η πλειοψηφία αντισταθεί στο εμβόλιο, έρχεται ένας νέος ιός. Ανατριχιαστικά, ο Epperson προβλέπει ότι όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο θα βρεθούν σε πόλεμο με όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο. Θα επικρατήσει αναρχία από όλες τις πλευρές. Κάποιοι το περίμεναν αυτό. Οι περισσότεροι όχι. Ο Ralph Epperson το είδε. Και τώρα, φτάσαμε εκεί.

Καθώς οι κυβερνήσεις συνεχίζουν τις καταστροφικές τους απαιτήσεις, ο Δρ Mercola προβλέπει 100 εκατομμύρια νεκρούς από το σακίδιο του θανάτου μέχρι το 2028.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κυρ-Αναστάσης κάνει διακοπές με τον μαύρο έυζωνα!!
Μαζί διακοπές με τις συζύγους…