16/12/22

TΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΟΛΟΥΜΠΙΝΕ

 

ΜΙΑ 25ΧΡΟΝΗ PARTY-bitch     «ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΕ» ΑΠΟ ΤΗΝ  ΑΓΙΑ ΚΩΛΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ            ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ!

«Έχει υπάρξει μέλος της Ειδικής Νομικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Νομικός Σύμβουλος στον υπουργό Εσωτερικών και τώρα... Ειδική Γραμματέας Αιγαίου»!
Η Μαριάννα Νικολαΐδου είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και διαθέτει τίτλο μεταπτυχιακών σπουδών στο «Δίκαιο και Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών» του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Έχει υπάρξει μέλος της Ειδικής Νομικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης και μέχρι σήμερα κατέχει τη θέση του Νομικού Συμβούλου στον Υπουργό Εσωτερικών, με σημαντική συμβολή στην οργάνωση νομοθετικών δραστηριοτήτων καθώς και στην προετοιμασία νομικών και νομοθετικών κειμένων. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έ, πώς;! Έ, πώς;! Η Διαμαντοπούλου δεν έγινε νομάρχης στην ίδια ηλικία, με ...την αξία της;
(Και νά 'ταν η μόνη...)

Ανώνυμος είπε...

Μπα, αυτή πώς ξέφυγε από την "καταπιεστική" και "μισογύνικη" μπατριαρχία που έχει όλες τις γυναίκες αμόρφωτες, απένταρες και αλυσοδεμένες στην κουζίνα;

Ανώνυμος είπε...

Άνοιξε σχολή για βίζιτες. Τρέχω να γράψω τη κόρη μου, μπορεί να γίνει και υπουργός. Στη σχολή έμαθα δίνουν έμφαση στο μάθημα των πνευστών. Θα της οω να μάθει καλό κλαρίνο, και φθα έμπνευση να βλέπει τη φωτο της εν λόγω τσαπερδόνας!

Ανώνυμος είπε...

θα ειναι πολυ δημοφιλης στην ΤΗΛΟ

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...