15/6/24

Οι Εκλογές που έκανε ο Μητσοτάκης είναι και παράνομες και άκυρες και πρέπει να επαναληφθούν

Το Κίνημα 21 έχει στα χέρια του τα στοιχεία περισσοτέρων ανθρώπων  που μας ψήφισαν από τον αριθμό που ανακοίνωσαν η Εταιρεία και το Υπουργείο Εσωτερικών. 

Σε εκλογικό τμήμα όπου υπήρχε εκλογικός αντιπρόσωπος του Κινήματος 21, ενώ είχαν μετρηθεί 50 ψηφοδέλτια της ΝΔ στο πρακτικό είχε αναγραφεί ο αριθμός 53 και στην παρατήρηση του εκπροσώπου μας η Γραμματεύς είπς ότι εκ λάθους το 3 ψηφοδέλτια του Κινηματος 21 προστέθηκαν στην Νεα Δημοκρατία.

Θύματα της μεθοδευμένης ψηφοκλοπής δεν ήταν μόνο το Κίνημα 21 αλλά και οι αντίπαλοί του Κασσελάκι.

Καλούμε  το Υπουργείο Εσωτερικών να ανακοινώσει όλα τα στοιχεία των εκλογικών τμημάτων όπου δεν εμφανίστηκαν  τα μέλη των εφορευτικών  επιτροπών πλήν του δικαστικού αντιπροσώπου και τους Γραμματέα και εκείνα των οποίων η σύνθεση των Επιτροπών δεν ηταν πλήρης.

Καλούμε το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο να δώσει στην δημοσιότητα τον συνολικό τηλεοπτικό χρόνο που έδωσαν τα Ιδιωτικά Κανάλια, (Περιφερειακά και Πανελλαδικά) στην κ. Λατινοπούλου.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

«Ναι» από τη ΝΙΚΗ στο europride, αλλά «νόμιμα» και χωρίς «έκτροπα» !!

https://tasthyras.wordpress.com/2024/06/14/%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7-%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-europride-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC-%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%B9%CE%BC%CE%B1-%CE%BA/#more-94924

Ξέσπασε η 37χρονη

  Η "συνεργάτις" του "γνωστού ποινικολόγου" πήρε στο όνομά της το σπιτάκι του δεσμοφύλακα, αλλά, δεν είναι αδίστακτη.  Τ...