2/6/24

Σατανιστές κρατούνται στο Ιράν. Τα αμερικανικά μμε λένε ότι επρόκειτο για "εισβολή σε πάρτι".

Στο Ιράν, στην πόλη Ντεζφούλ  του Χουζεστάν. συνελήφθησαν 35 άτομα, τα οποία η αστυνομία χαρακτήρισε  μέλη της σατανιστικής αίρεσης .31 άνδρες και 4 γυναίκες.  Σημειώνεται ότι από τους κρατούμενους κατασχέθηκαν αντικείμενα που η αστυνομία χαρακτήρισε «σατανικά σύμβολα», καθώς και  ναρκωτικά.  Πριν 15 ημέρες, στις 17 Μαΐου, συνελήφθησαν στην πόλη  Σαχριγριγιαρ 261 άτομα  τους οποίους η αστυνομία αποκάλεσε επίσης σατανιστές σεχταριστές. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας  οι συμμετέχοντες στη συνάντηση ήσαν γυμνοί, και είχαν  σατανικά σύμβολα στο σώμα και τα ρούχα τους. Μεταξύ των συλληφθέντων  ήταν και 3 αλλοδαποί. (Ευρωπαίοι). 
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ  , μετέδωσε ότι: « αρχές στη σιιτική μουσουλμανική χώρα έχουν χαρακτηρίσει στο παρελθόν τις συναυλίες ροκ και χέβι μέταλ μουσικής ως «σατανιστικές» συγκεντρώσεις. Μια επιδρομή το 2007 σε μια μη εξουσιοδοτημένη ροκ συναυλία κοντά στην Τεχεράνη είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη περίπου 230 ατόμων. Οι αρχές στη σιιτική μουσουλμανική χώρα έχουν χαρακτηρίσει στο παρελθόν τις συναυλίες ροκ και χέβι μέταλ μουσικής ως «σατανιστικές» συγκεντρώσεις.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εύγε στο Ιράν. Είμαστε μαζύ του, τέλος. Ο Χομεϊνί υπήρξε ο απόλυτος εφιάλτης των αμερικλάνων σιωνιστών.

Ξέσπασε η 37χρονη

  Η "συνεργάτις" του "γνωστού ποινικολόγου" πήρε στο όνομά της το σπιτάκι του δεσμοφύλακα, αλλά, δεν είναι αδίστακτη.  Τ...