18/10/08

Ανοικτή επιστολή προς βουλευτές Ν.Δ, νομών Μεσσηνίας, και Λακωνίας

Αξιότιμε βουλευτά.
Μετά το βιβλίο της Ρεμπούση, ότι οι Μανιάτες πολέμησαν τους Τούρκους για να μην χάσουν τα οφίκια τους, έρχεται τώρα η Ελληνική πολιτεία να επιφέρει μεγαλύτερο έγκλημα στην περηφάνια, αλλά κυρίως στην Ιστορία του Μανιάτη.
Βάζει τον Μανιάτη να αποδείξει ότι τα χωράφια του και τα βουνά του, είναι δικά του, και όχι Τούρκικα. Αυτό το ισχυρίζεται Τούρκος υπουργός; Κι όμως είναι υπουργός της Ελληνικής διοίκησης. Λυπούμε να πω ότι και εσύ, συμφωνείς μαζί του, διότι δεν αντέδρασες σε αυτό το έγκλημα, κατά της Ιστορικής αληθείας και του φιλότιμου του Μανιάτη. Πλην των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, που κατέθεσαν επερώτηση, του ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΟΣ, δεν είδαμε αντίδραση από το κόμμα Ν.Δ, το οποίο οι Μανιάτες με πάνω από το 60% ψηφίζουν, ως πατριωτικό. Σήμερα αναρωτιούνται, τι πατριωτικό είναι που ισχυρίζεται ανθελληνικά πράγματα για την Μάνη,( τον βράχο της λευτεριάς, για την Ελλάδα), ότι «η Μάνη κατακτήθηκε από τους Τούρκους», ή ότι «οι Μανιάτες πολέμησαν το 1821 για να μην χάσουν τα οφίκια τους.»
Ζητούμε την δημόσια εκ μέρους σου, στηρίξει των δικαίων των Μανιατών. Ζητούμε να διαμαρτυρηθείς στον υπουργό, τον Πρωθυπουργό, στο κόμμα, να αναγνωρίσουν στην Μάνη την ιστορική αλήθεια. ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ. Η Μάνη ήταν ο βράχος της λευτεριάς και όχι κομμάτι της Τουρκιάς.
Δεν μπορεί με αυτά, του τύπου Σκοπιανά Ιστορικά ψεύδη, να θέλει να υφαρπάξει τα βουνά της Μάνης, για να τοποθετήσουν οι φίλοι ημέτεροι τις ανεμογεννήτριες τους, εις βάρος της Μάνης.
Ελπίζουμε να ενδιαφερθείς, για την Ιστορική αλήθεια της Μάνης, για να μην σε ξεχάσουν οι Μανιάτες.
Με εκτίμηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...