24/7/10

Γιόρτασαν την «Δημοκρατία» τους και οι παπανδρΕλληνες

- 8 νέοι λαθρο-παπανδρΕλληνες , συνελήφθησαν «τιμητικά», από συνοριοφύλακες σε αγροτική περιοχή των Φερών Έβρου , στις 04.45 το πρωί, μετά από καταδίωξη του αυτοκινήτου που επέβαιναν. Οι λαθρομετανάστες, που είχαν πληρώσει έξι χιλιάδες δολάρια ο καθένας, για τη διακίνηση τους στο ελληνικό έδαφος επέβαιναν σε αυτοκίνητο που είχε κλαπεί πριν από εικοσιτέσσερις ημέρες, από την περιοχή της Αττικής. Στους λαθρομεντανάστες που συνελήφθησαν , προσφέρθηκαν κρουασάν κατά τα προβλεπόμενα.

-Τέσσερεις «εορταστικές» ένοπλες ληστείες σε κοσμηματοπωλείο στην Καλλιθέα σε σουπερμάρκετ στη Γλυφάδα, σε κατάστημα «internet cafe» στον Άγιο Παντελεήμονα και σε πρατήριο υγρών καυσίμων στον Κολωνό έγιναν νωρίς το πρωί, την ώρα δηλαδή που ορκιζόταν, πρίν 36 χρόνια η κυβέρνηση Καραμανλή-Μαύρου, και λίγο μετα.

Στον Άγιο Παντελεήμονα, δύο ληστές εισήλθαν τα ξημερώματα σε κατάστημα «internet cafe» και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν από υπαλλήλους, άγνωστο χρηματικό ποσό.
Στον Κολωνό, ληστής με την απειλή όπλου, αφαίρεσε από πρατήριο υγρών καυσίμων άγνωστο χρηματικό ποσό.

Στις 5 τα ξημερώματα, άγνωστος που είχε στήσει ενέδρα έξω από το σουπερμάρκετ Lidl, στην οδό Ανθέων 87 στη Γλυφάδα, ακινητοποίησε με την απειλή όπλου τον υπεύθυνο του καταστήματος , τον κλείδωσε στο λογιστήριο, άρπαξε το χρηματοκιβώτιο και εξαφανίστηκε. Τον υπεύθυνο ελευθέρωσε άλλος υπάλληλος, που πήγε αργότερα και ειδοποίησαν την αστυνομία. Το χρηματοκιβώτιο περιείχε περίπου 40.000 ευρώ.
Στις 10 το πρωί, δυο άγνωστοι σε κοσμηματοπωλείο στη διασταύρωση Φιλαρέτου και Θησέως στην Καλλιθέα και άρπαξαν κοσμήματα, άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας. Οι δράστες έσπασαν την τζαμαρία του κοσμηματοπωλείου με βαριοπούλες, ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιών τον ιδιοκτήτη, άδειασαν τις προθήκες και διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο.

-Σε λόγους ερωτικής αντιζηλίας αποδίδει η αστυνομία, το βαρύτατο τραυματισμό, με πιστόλι, Αλβανίδας, ηλικίας περίπου 35 ετών, χθες το απόγευμα στην οδό Αριστομένους 105, στην Αθήνα.

Η γυναίκα βρέθηκε τραυματισμένη στο κεφάλι, πεσμένη στο δρόμο και διεκομίσθη σε νοσοκομείο, όπου βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Στο σημείο που βρέθηκε η αλλοδαπή, οι αστυνομικοί βρήκαν και έναν κάλυκα από πιστόλι των 22 χιλιοστών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η γυναίκα φιλονικούσε με τον πρώην σύζυγό της, επίσης Αλβανό, ο οποίος την πυροβόλησε και τράπηκε σε φυγή.

Ο δράστης αναζητείται.

-Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε χθες το μεσημέρι, την ώρα που άρχιζε η σύσκεψη στρατιωτικών-πολιτικών το 1974, σε υποκατάστημα τράπεζας , στο Πόρτο Χέλι της Αργολίδας.

Δύο άγνωστοι, με την απειλή όπλου, ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους, άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό και στη συνέχεια έγιναν «καπνός».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...